Με ένα βίντεο αποχαιρέτησε η Νέα Δημοκρατία τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο του κόμματος Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμές του πολιτικού, ο οποίος ετάφη στον τον Αργουλιδέ Χανίων, την Πέμπτη.
Ακούγονται αποσπάσματα από ιστορικές ομιλίες και συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
«Η ιστορία τον δικαίωσε», εμφανίζεται σαν τίτλος στη μέση του βίντεο, το οποίο καταλήγει με τη φράση του «είμαι ο πολιτικός που ξεκίνησα φιλελεύθερος και τελειώνω φιλελεύθερος, ποτέ μου δεν άλλαξα».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: «Περήφανος».
ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!! ΠΑΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΘΛΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ…………Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ……………ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΡΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ!! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!