Το φωνάζει πλέον και στα κανάλια: Υπέρ των πλειστηριασμών της α’ κατοικίας η ΝΔ, “επιτέλους καπιταλισμός’” λέει ο Άδωνης (BINTEO)

Κοινοποίηση:
4599

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνης Γεωργιάδης σε μια κυνική ομολογία πρόταση της Ν.Δ. την αλήθεια για την ανόρθωση της οικοδομικής δραστηριότητας και της οικονομίας της χώρας. Τάσσεται υπέρ της κατάργησης της προστασίας της α’ κατοικίας και του ανοίγματος των πλειστηριασμών, ως μέτρο για την ανόρθωση της οικονομίας.

«Ξέρετε κανένα κράτος στον κόσμο που προστατεύει το δανειολήπτη που έχασε τη δουλειά του και δεν πληρώνει τη δόση του;» και να είχε Μνημόνιο να προσθέσουμε; «Επιτέλους καπιταλισμός» είπε ενώ μιλώντας για τα κόκκινα δάνεια επιχειρηματολόγησε ανοικτά υπέρ των πλειστηριασμών κατοικιών λέγοντας: “Εγώ εξυπηρετώ το δάνειό μου, δεν είναι κόκκινο. Αν βγάλετε ένα νόμο που θα πείτε όποιος δεν πληρώνει, δεν έχει καμία συνέπεια και εγώ από αύριο, δεν θα πληρώνω.

Την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης εκφράζει ο Άδωνης, ή μήπως είναι συνιστώσα της Ν.Δ.

Με το απίστευτο επιχείρημα,σύμφωνα με το avgi.gr, ότι «η πλήρης προστασία της α’ κατοικίας, αν υπάρχει για πάντα, οδηγεί στο τέλος της οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα» εξήγησε ότι για να γίνει οικοδομή πρέπει να δίνει η τράπεζα στεγαστικό δάνειο και για να γίνει αυτό πρέπει να υποθηκεύεται το ακίνητο. Το σύστημα στον καπιταλισμό έτσι δουλεύει…


Λίγο νωρίτερα, ο Αργύρης Ντινόπουλος στο Mega, έλεγε ότι είναι ψέματα της Αριστεράς οι πλειστηριασμοί που όμως, ήδη έχουν ξεκινήσει. Ποια είναι η επίσημη θέση της Ν.Δ. γιατί μπερδευτήκαμε από τις συνιστώσες.

Ένα βήμα παραπάνω από την επίσημη γραμμή της κινδυνολογίας που πολιτεύεται προεκλογικά η Ν.Δ. του «θα χρεωκοπήσουμε, μέχρι το καλοκαίρι δεν θα είμαστε στο ευρώ» πραγματοποίησε σήμερα.

Λίγο αργότερα, σε αντιδημοκρατικό παραλήρημα ο Άδωνης Γεωργιάδης κάλεσε σχεδόν τα μικρότερα κόμματα να μην συμμετέχουν στις εκλογές. “Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα έπρεπε να είναι όλες μαζί” είπε απευθυνομένος στο Ποτάμι  «Τι μας νοιάζει τι πιστεύετε εσείς, αν είναι πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Τέλος χαρακτήρισε τα στοιχεία παιδικής θνησιμότητας στα χρόνια του Μνημονίου που του μετέφερε η κ. Κασσιμάτη ως “Μπούρδες”!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. προεδροs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs ειπε για τον Αδωνι Γεωργιαδη το πιο ευκολο για τον οποιονδηποτε ειναι να κατανταει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΛΑ…ντροπηηηηηη…

  2. το μεγκαλωσ μπρωεδρασ του ΛΑΟΣ δηλωσε πωs ειναι ικανοποιημενοs απο την πολιτικη πορεια του νεου υπουργου υγειαs Αδωνι Γεωργιαδη που ενα στελεχοs που γαλου χυσα εγω και τον πηρα απλο φοιτητη και σημερα στεκεται στο πιο ισχυριο υπουργειο….τι γαλου χυση ηταν αυτη;;;;;;;

  3. αυτο που συμβαινει αυτην την στιγμη στην ελλαδα δεν ειναι καπιταλισμος ρε μεταχειρισμενο αιδιοπανο ! ειναι ρεσαλτο απο λυσσασμενα λυκορνια που λεηλατούν μια χωρα και εναν λαο και εσυ ρε ψυχοπαθη εισαι ο τσιλιαδορος τους .

  4. όσοι ψηφίσουν αυτό το σκουλήκι .Μαλάκες γεννήθηκαν μαλάκες θα πεθάνουν

  5. Μην κοιτάτε… το 2012 βγήκε με λίστα… μεθαύριο πρέπει να πάρει σταυρούς για να βγει…
    Για σταυρούς δεν ξέρω… βρισιές θα πάρει σίγουρα!

  6. Α ρε και να ρθει η μέρα που θα φωνάζουμε όλοι μαζί
    ¨ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ¨!!!

  7. ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΟΒΙΚΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ,ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ).ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,Μ’ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ….ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ…ΩΔΕΥΕ ΕΙΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΝ Ω ΚΙΝΑΙΔΕ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ (ΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ)..ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ’ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΕ (ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ)

  8. Κάθε Έλληνας που θα εισέπραττε 7.000 Ε το μήνα μισθό και η γυναίκα του θα έκανε εκπομπή στην τηλεόραση (πχ. τη στιγμή της αλήθειας), θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το δάνειό του. Ό,τι και να ακούσω από τον Άδωνη δεν με εκπλήσσει πλέον. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα είναι πως βρίσκει κάποιες χιλιάδες ψηφοφόρους να τον ψηφίζουν και να εκλέγεται. Επιτέλους μαυρίστε τον!

    1. ΜΑ ΠΟΙΑ 7,000 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 25,000.
      ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ 80-100 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ.
      ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 7000 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ (ΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΗ….ΟΤΕ….ΙΝΤΕΡΝΕΤ…ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ…ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ… ΒΕΝΖΙΝΕΣ… ΚΙΝΗΤΑ…ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ…ΙΚΑ….ΤΕΒΕ…ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ BUDGET …ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΝΟΤΑ Η ΣΤΟΚ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ 20% ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)…ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…ΚΑΦΕΔΕΣ….ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΚΩΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50,000 ΕΥΡΩ ΑΡΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗ …ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ…ΚΛΠ.
      ΑΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ 25000 ΕΚΑΝΕ ΡΥΘΜΙΣΗ.
      ΕΜΕΙΣ ΜΕ 0 ΕΥΡΩ Η ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?.
      ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
      ΔΕΝ……ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ…………………

  9. Αντι να βαζετε τσοντες σε ολο το σαιτ η ψευτικες ειδησεις απο την Πατρα, καλο ειναι τουλαχιστον μεχρι τις εκλογες, να βαζετε τετοια θεματα για να τα βλεπουν οι ψηφοφοροι μηπως ξυπνησουν εστω την τελευταια στιγμη

  10. Υπαρχει καποιος ,μαλακας κατ εμε , απο εδω μεσα που στηριζει τον Αδωνη; Πως γινονται βουλευτες τετοιο καθυστερημενοι. Μ αρεσει ρε Στεφανε που οταν τον ειχες καλεσμενο στο κοντρα τον θεωρουσες εντιμο πολιτικο!

  11. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Comments are closed.