Νεκροί λαθραίοι ανοιχτά της Σάμου-Τους έπνιξαν Τούρκοι δουλέμποροι

Κοινοποίηση:
limeniko_15

Δύο νεκροί και 36 διασωθέντες και όχι 50 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από το αρχηγείο του Λιμενικού, είναι οι μετανάστες που έχουν περισυλλεγεί μέχρι στιγμής από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.

Άγνωστος είναι ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων στις δυο λέμβους που ανατράπησαν με αποτέλεσμα οι μετανάστες να πέσουν στη θάλασσα. Κατά δήλωση των διασωθέντων, στις δύο λέμβους επέβαιναν περίπου 60 με 65 άτομα.

Στις έρευνες που είναι σε εξέλιξη συμμετέχουν τρία αλιευτικά με ιδιώτες δύτες, δύο πλωτά του λιμενικού, σκάφος της frontex πολεμικό πλοίο και ελικόπτερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΡΗΓΟΡΑ το Λαθρολημενικό να τους μάσει!!!
    Πάτε πατριώτες μου πρόβατα να δείτε τώρα τον εμφύλιο που θα ξεσπάσει με αυτούς για αυτούς και υπέυθυνους όλο το σύστημα σας προβατάρες μου.

  2. ρε ως ποτε θα βυθιζουν αυτοι οι βρωμοτουρκοι βαρκες και θα τους μαζευουμε εμεις δεν λεω κριμα οι ανθρωποι αλλα οι τουρκοι καρφι δεν τους καιγεται ελεος καντε κατι ρε ζωα

  3. τι θα γινει ρε μαγκες αφυστε και κανεναν να πνυγει γαμω το συστημα σας. ποσους ακομα θα φερεται; αυτοι τους στελνουν και εμεις τους μαζευουμε ; θανατος σε οποιον τον μαζευει ρε προδοτες τσογλαναραδεσ

    1. Δεν πας εσύ να πνιγείς καλύτερα;Δέσε μια πέτρα στο λαιμό και βούτα.Ένα κάθαρμα λιγότερο.

Comments are closed.