Τραγωδία στην Ήπειρο: Πυροβόλησε συνομήλική του και αυτοπυροβολήθηκε

Κοινοποίηση:
Μαθητής-λυκείου-αυτοπυροβολήθηκε-μέσα-στην-τάξη-του1

Αναβρασμός επικρατεί στην κοινωνία της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα, όταν ένας 37χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ μια συνομήλικη του γυναίκα στην αυλή του σπιτιού του και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα –που είναι μητέρα δύο παιδιών τα οποία απουσίαζαν από το σπίτι όταν έγινε το κακό- πυροβολήθηκε τουλάχιστον δυο φορές και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Αμέσως μετά, ο 37χρονος αυτοπυροβολήθηκε και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τα αίτια της τραγωδίας ερευνώνται από την Αστυνομία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα συνδέονταν ερωτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: