Τραγωδία στον Πύργο: Μπετονιέρα παρέσυρε ποδηλάτισσα -Τραυματίστηκε θανάσιμα η 40χρονη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
asthenoforo6135 408061843 main

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγο πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου στην διασταύρωση Αγ. Γεωργίου της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

 

Η γυναίκα οδηγώντας ποδήλατο παρασύρθηκε και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από φορτηγό – μπετονιέρα στο φανάρι απο Αγ. Γεώργιο προς Πύργο.

podilato1

podilato2

podilato3

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατηθεί η γυναίκα στη ζωή, όμως υπέκυψε άμεσα στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα με το ποδήλατο βρισκόταν στα δεξιά της μπετονιέρας τρώγοντας ένα σάντουιτς. Μόλις το φανάρι άναψε πράσινο, η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει με το ποδήλατο κάθετα την εθνική οδό προς Πύργο, ενώ ο οδηγός της μπετονιέρας, που δεν την είχε δει, έστριψε δεξιά στην εθνική οδό προς Πάτρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα με το ποδήλατο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: