ΤΡΑΓΩΔΙΑ στα Λεχώνια Μαγνησίας – 8χρονο κοριτσάκι έχασε την ζωή του πέφτοντας από το άλογο

Κοινοποίηση:
nosokomeio-volou

Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει από το μεσημέρι τα Λεχώνια. Ένα 8χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του όταν, όπως

αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ βρίσκονταν πάνω σε μια άμαξα. Τα άλογα ξαφνικά αγρίεψαν με αποτέλεσμα να «γυρίσουν» και το κοριτσάκι να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και τελικά, να αφήσει την τελευταία πνοή του.

Το άτυχο κορίτσι βρίσκονταν στην άμαξα μαζί με τον πατέρα του.Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε προσπάθειες να ηρεμίσει τα άλογα τραβώντας τα γκέμια.

Δεν τα κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα η άμαξα να «γυρίσει».

Το κοριτσάκι βρέθηκε στο έδαφος με χτυπημένο το κεφάλι, ενώ τα άλογα ποδοπάτησαν και τον πατέρα.

Ο θάνατος της μικρής ήταν ακαριαίος, καθώς το χτύπημα στο κεφάλι ήταν πολύ δυνατό.Οι γιατροί του νοσοκομείου, που μεταφέρθηκε η άτυχη 8χρονη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι σκηνές που ακολούθησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά τη μεταφορά του κοριτσιού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,

ήταν τραγικές.

Ο πατέρας δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί ενώ σοκαρισμένοι άρχισαν να φτάνουν οι συγγενείς.Ο πατέρας της 8χρονης είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Βόλου και διατηρεί γυμναστήριο στην Αγριά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: