ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Ξάνθη!38χρονος άστεγος πέθανε αβοήθητος στον δρόμο!

Κοινοποίηση:
941gery-ika-parking

Ένας 38χρονος άστεγος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο, στο πρώην πάρκινγκ του ακινήτου Γκέρυ, που βρίσκεται απέναντι από το ΙΚΑ Ξάνθης.

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία για τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια ασθενοφόρο μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο, όπου έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστή φυσιογνωμία στην πόλη, σύχναζε κυρίως στην πλατεία Αντίκα και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Το πρωί, σύμφωνα με το xanthi2.gr, είχε περάσει από τα επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης και είχε νοσηλευτεί στη μονάδα βραχείας νοσηλείας, παραπονούμενος για ενοχλήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έλα ρε συ Στέφανε.Υπερβολικός τίτλος.Άκου τραγωδία.Σιγά ρε συ.Είμαστε μία χώρα του ΝΑΤΟ.
    Είμαστε μία χώρα της Ε.Ε και κοινώς μία χώρα πολιτισμική.Να αφήσουμε νυστικούς τους λαθροΤαλιμπανέζους για να δούμε τι κάνει ο άστεγος Έλληνας;E!Δεν θα γίνουμε και Ρατσιστές.
    Σε παρακαλώ τώρα δηλαδή.Μας προσβάλλεις.Ήταν απλά μία άτυχη στιγμή , όπως και τις άλλες 30.000 Ελλήνων που αυτοκαταστράφηκαν.Έτυχε δηλαδή.ΟΧΙ πως δεν ενδιαφέρετε το κράτος για τους Έλληνες.Να πότε τους έδωσε επίδομα βοήθειας.Ούτε 40 χρόνια δεν έχει.
    Μην είμαστε δηλαδή υπερβολικοί.

    Y.Γ Ποιος πούστης πολιτικός θα είναι αυτός που θα είναι η αρχή των Ανθελλήνων προδοτών θα δούμε.Θα δικαιωθούν όλοι οι αδικοχαμένοι Έλληνες.Αυτό να το θυμούνται.
    Νομίζουνε πως θα γλυτώσουν τα λαμόγια.Μέσα σε τέτοια φαντασία και μυθοπλασία ζούνε.
    Αλλά όταν έρθει η ώρα που θα έρθει σύντομα , θα τους ξεσκίσουμε τους γαμημένους…

  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΗΚΙΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΜΑΣ Π#ΔΑΝΕ

Comments are closed.