ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Πάτρα-Νεκρό 8χρονο αγοράκι με ειδικές ανάγκες από πυρκαγιά!Στο νοσοκομείο ο παππούς και η γιαγιά του (BINTEO)- (upd)

Κοινοποίηση:
pyrosvestikh

Απανθρακωμένο βρήκε το άψυχο σώμα του μικρού 8χρονου η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας

παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να σώσουν το παιδάκι με ειδικές ανάγκες.

Ο άτυχος 8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς τους, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.

Νεότερη ενημέρωση 15.50΄

Τραγωδία πριν από λίγο σημειώθηκε στις εργατικές κατοικίες Ιτεών της Πάτρας, όπου σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα βρήκε το θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες, το οποίο ήταν μαζί με τον πα& pi;πού και την γιαγιά του.

Παππούς και γιαγιά μεταφέρονται στο νοσοκομείο με την δεύτερη να έχει υποστεί εγκαύματα και τον παππού να αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή καπνών.

Επί τόπου βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα, μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Νεότερη ενημέρωση 15.40΄

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes.gr, δύο άτομα, ένα με αναπνευστικά προβλήματα και ένα με εγκαύματα, μεταφέρονται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Οι δύο τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα στις εργατικές κατοικίες Ιτεών.

Πρώτη ενημέρωση 15.26΄

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν από λίγη ώρα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στις Εργατικές Κατοικίες Ιτεών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrastimes.gr, στο διαμέρισμα υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο, πιθανότατα μικρό παιδάκι.

Στο σημείο βρίσκονται εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σπεύδει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: