Τρεις συλλήψεις για λαθραίο καπνό – Είχαν στην κατοχή τους 817 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Κοινοποίηση:
syllipsi_43

Τρεις άνδρες από 18 έως 36 ετών συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους για κατοχή

και εμπορία λαθραίου καπνού. Οι τρεις Πακιστανοί εντοπίστηκαν να κατέχουν από κοινού μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και να διαθέτουν προς πώληση 817 λαθραία πακέτα τσιγάρων και δέκα τυποποιημένες συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επίσης, στην κατοχή του 36χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 604 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία των λαθραίων τσιγάρων και καπνού, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ως μέσω τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού, θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: