ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – To έχασε ο Κοτζιάς: «Διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής»

Κοινοποίηση:
ImageHandler.ashx

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», έδωσαν… 140.000 πολίτες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με ένα «tweet», έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να απαξιώσει τα μηνύματα που έστειλε η λαοθάλασσα της πλατείας Συντάγματος.
Αποτιμώντας το συλλαλητήριο, ο κ. Κοτζιάς έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω,λοιπόν,με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας».

Η αντίδραση αυτή του Έλληνα ΥΠΕΞ ήταν η πρώτη επίσημη από την πλευρά της κυβέρνησης και έρχεται, φυσικά, σε αντιδιαστολή με την πρόσφατη ανακοίνωση της Κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», στην οποία μετέχουν τόσο ο κ. Κοτζιάς όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Υπενθυμίζεται ότι, με την εν λόγω ανακοίνωση, η Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» είχε επισημάνει ότι η συμμετοχή είναι «δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» και ότι «η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζονται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών».

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω γιατί την έχουν δει θεοί αυτά τα τσουβάλια απο λίπος. Κυβερνάει ο Σύριζα με 34% ποσοστό άρα δεν κυβερνάει με πλειοψηφία. Με ποιο επιχείρημα και με ποιο δικαίωμα βάζει ταμπελάκια σε αυτούς που δεν πήγαν; Του είπε κανείς ότι όσοι δεν πήγαν θέλουν να χαρίσουν όνομα και ιστορία ή ότι συντάσσονται με την γραμμή των πολιτικών; Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα γελοίε Κοτζιά. Όταν θα μπούνε φυλακή για εσχάτη προδοσία η ρετσινιά του προδότη θα περάσει και στα παιδιά τους. Τα λεφτά που θα βγάλουν ως Εφιάλτες δεν θα τα χαρούν τα παιδάκια τους, θα ψάχνουν και αυτά μπουντρούμια να κρυφτούν. Αν ο κόσμος π.χ. ήταν 4 εκατ. θα έλεγε που είναι τα άλλα 7; Παντού έγιναν συλλαλητήρια σήμερα. Να περιμένουν τις εκλογές για να τους πηδήξουν οι Έλληνες γερά. Η προσπάθεια υποτίμησης του συλλαλητηρίου δεν πιάνει. Αυτά σε άλλους λαούς όχι σε μας. Τους μάθαμε κάθε φορά που κλάνουν μέντες υποτιμάνε το εκάστοτε γεγονός με αποτέλεσμα να κοροιδεύουν μόνο τα μούτρα τους.

Comments are closed.