Τρελό!! Είστε σίγουροι πως το ΟΧΙ θα είναι ΟΧΙ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1 alexis oxi

Διότι ΟΧΙ και μνημόνιο δεν πάνε μαζί…

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ερευνητής παπατζής! Όπως και να έχει εμείς σας το παρουσιάζουμε χωρίς να πάρουμε θέση!! !!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, απλώς δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η συγκεκριμένη άποψη διαμορφώθηκε, όχι τώρα, ούτε πριν το δημοψήφισμα……ούτε καν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων………….αλλά ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Δεν δηλώνουμε  υποστηρικτές του βίντεο, αλλά ούτε και επικριτές. Σίγουρα όμως μου είναι δύσκολο να κλείσω τα αυτιά μου στα όσα λέγονται, κυρίως μεταξύ του 06:56 και 07:20 λεπτού. Μέσα σε μόλις 24 δευτερόλεπτα λέγονται πράγματα που γίνανε και τα ζούμε ήδη στις μέρες μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν οι προγόνοι μας δεν αντιστεκόντουσαν και δεν ρίχνονταν στην μάχη ακόμα θα ήμασταν σκλαβωμένοι στους Τούρκους. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε να ψηφίζαμε Ναι και την επόμενη μέρα να μας βρίζανε και να μας χαρακτήριζαν δειλούς όπως έγινε και με τα Ιμια με την ηλίθια δουλική στάση του Σιμίτη; Το ναι είναι παραίτηση και δεν είναι μάγκας και πατριώτης όποιος το υποστηρίζει, η προσπάθεια μετράει. Απο πότε αυτός που φοβάται δήθεν για τα παιδιά του, λες και εμείς δεν έχουμε παιδιά, είναι ο έξυπνος και ο σωστός; Λυπάμαι αυτούς που παραδίνονται χωρίς καν να προσπαθήσουν έστω και αν ηττηθούν, για την ηττοπάθεια τους και την μιζέρια τους. Έχουν συνειδησιακό πρόβλημα προφανώς και προσπαθούνε να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο ναι σε όλα. Το αποτέλεσμα μετράει πλέον και το ναι συγχωρείται γιατί δεν βγήκε, αν έβγαινε όμως θα είχαμε κυβέρνηση τεχνοκρατών και έναν σίγουρο εμφύλιο στη χώρα με καταρακωμένη ψυχολογία, χωρίς ούτε καν το δικαίωμα να γκρινιάζουμε αφού θα συναινούσαμε σε ότι μας δίνανε οι ξένοι.

Comments are closed.