Τρελό κλάμα από τους εργαζόμενους της «Αυγής»: “Μας χρωστούν 13 μισθούς!”

Κοινοποίηση:
αυγη

Κείμενο με τίτλο «Ώρα ευθύνης για το μέλλον της ΑΥΓΗΣ», δημοσιεύουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, τονίζοντας τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, όπως αναφέρουν, τις οποίες δημιουργούν η οικονομική υστέρηση της εφημερίδας και οι μισθολογικές εκκρεμότητες με οφειλές μηνών προς τους εργαζόμενους, οι οποίες φτάνουν τα τρία μηνιάτικα μόνο για το 2017 και ξεπερνούν τα δέκα από προηγούμενα έτη. Οι εργαζόμενοι καλούν μέσω του κειμένου τους «τον ισχυρό μέτοχο», να επιβεβαιώσει ότι «συνεχίζουμε ”όλοι μαζί”»

Το κείμενο των εργαζομένων που δημοσιεύεται στην εφημερίδα

Φίλες και φίλοι, αναγνώστες και αναγνώστριες της ΑΥΓΗΣ,

Το τελευταίο διάστημα αποφασίστηκε ένα πρώτο σχέδιο επανεκκίνησης της ΑΥΓΗΣ με απώτερο στόχο, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η εφημερίδα να επανασχεδιαστεί, να ενισχυθεί και να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αναγνωστών της και στις σύγχρονες προκλήσεις για την Αριστερά.

Οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ έχουν μπει μπροστά και στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο το σχέδιο επανεκκίνησης της εφημερίδας. Τον Οκτώβριο προχωρήσαμε σε παρέμβαση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου εξηγούσαμε την κατάσταση και τους κινδύνους για το μέλλον της εφημερίδας.

Παράλληλα, έχουμε καταθέσει γραπτώς την πρότασή μας για την ανάπτυξη της εφημερίδας, η οποία σε αρκετά σημεία είναι σύμφωνη με το σχέδιο που εκπονήθηκε από τη διεύθυνση και τη διοίκηση της ΑΥΓΗΣ Α.Ε. Η προσπάθεια αυτή γίνεται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δημιουργούν η οικονομική υστέρηση της εφημερίδας μας και οι μισθολογικές εκκρεμότητες με οφειλές μηνών προς τους εργαζόμενους, οι οποίες φτάνουν τα τρία μηνιάτικα μόνο για το 2017 και ξεπερνούν τα δέκα από προηγούμενα έτη.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και διάθεση αυτή την προσπάθεια. Εφιστούμε όμως την προσοχή ότι τυχόν προσκόμματα, στην εκκίνηση αυτή της προσπάθειας, είναι δυνατόν να επιφέρουν την ανάσχεση ή, ακόμα χειρότερα, τη ματαίωση του εγχειρήματος.

Αναμένουμε τις προσεχείς ημέρες την επιβεβαίωση από τον ισχυρό μέτοχο ότι συνεχίζουμε «όλοι μαζί» και, όπως συμφωνήσαμε στη συνάντηση της 8ης Φεβρουαρίου, την προσπάθεια για να εμφανιστεί ενισχυμένη στο δημοσιογραφικό και πολιτικό προσκήνιο η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς. Είναι ώρα όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!

Η συνέλευση των εργαζομένων στην ΑΥΓΗ
\
dexiextrem.blogspot.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΘΕΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΓΕΜΙΣΤΑ.

    ΑΜ ΠΩΣ

  2. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΛΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…… ΕΔΩ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ…..?? ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣΣΣ………..

  3. Να ψοφησετε της πεινας,προδοτες κομμουνια.

  4. ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ Ο ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

Comments are closed.