ΤΡΟΜΕΡΟ:Το άγαλμα της Θεάς Αθήνας στο Μεξικό!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
agalma-theas-athinas-meksiko-600x400

Το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, που βλέπετε στην φωτογραφία δεν βρίσκεται στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη ελληνική πόλη, αλλά στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικό!

agalma-theas-athinas-meksiko-600x400

Το άγαλμα έχει τοποθετηθεί σε κεντρικότατο σημείο, στην διασταύρωση των οδών López Mateos, Vallarta, López Cotilla, Agustín Yáñez & Golfo de Cortez, επάνω σε ένα βάθρο το οποίο περιβάλλεται από συντριβάνι με επιγραφή που λέει:

«Η Δικαιοσύνη, η Σοφία και η Δύναμη να προστατεύουν αυτήν την πιστή πόλη» (Justice, wisdom and strength guard this loyal city…»)
Οι Μεξικάνοι θέλουν να τους προστατεύει η Δικαιοσύνη, η Σοφία και η Δύναμη αλλά εμείς προτιμούμε να “κοσμούν” τις πόλεις μας τα έργα μοντέρνας τέχνης, όπως πεταμένα σιδερικά ομπρέλες, ρουλεμάν αγάλματα χωρίς κεφάλια, με τρία τέσσερα ή δώδεκα μάτια….

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. μπραβο στουσ μεξηκανουσ που εχουν καταλαβη τη προσφερη η ελλαδα τοσα χρονια εδο στην ελλαδα η πολητηκη ηνε 3 λαλουν και 2 χορεβουν χαχαχα και η μηζα παι σηνεφο ο πιο μπηνεσ ξεφτηληζμενοσ εχει 15 σπητια ασε τα φραγκα στην ληστα λαγκαρ και στα νησια γαμοα χαχαχα

    1. φίλε συγνώμη αλλά για την ελληνική ορθογραφία είσαι ένα είδος τζιχαντιστη.

Comments are closed.