ΤΡΟΜΟΣ στο Αγρίνιο: Επικίνδυνος Πακιστανός κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ θα έπρεπε να ήταν φυλακή!

Κοινοποίηση:
syllipsi1-300x168

Ένας 42χρονος Πακιστανός που συνελήφθη προ ημερών στο Αγρίνιο για παράνομη παραμονή στη χώρα αποδείχθηκε στη συνέχεια πως επρόκειτο για άτομο που θα έπρεπε να βρίσκεται στις φυλακές για σοβαρή υπόθεση.
Συγκεκριμένα, από τα δακτυλικά αποτυπώματα προέκυψε πως ο εν λόγω 42χρονος ενεπλάκη το 2010 με άλλους ομοεθνείς του σε υπόθεση απαγωγής ατόμου (που κρατούσαν στον Παναιτώλιο) για την οποία το 2010 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας σε 10ετή φυλάκιση και πρόστιμο 1500 ευρώ.
Ωστόσο καθώς δεν είχε συλληφθεί κυκλοφορούσε ελεύθερος με πλαστά έγγραφα και άλλα στοιχεία ταυτότητας μέχρι την Δευτέρα 4η Ιουλίου που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε έλεγχο ρουτίνας.
agrinionews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΝΝΟΩΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΙ Κ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓ ΚΟΣΜΑΣ ΑΓ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ισως κ αλλους ΚΙ ΟΜΩς ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΙΑΟΛΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!*

Comments are closed.