Διατηρώντας στα ύψη τους προεκλογικούς τόνους, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά «κοινοβουλευτικό λιποτάκτη», που «αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να έρχεται στη Βουλή».
Μιλώντας με κοινωνικούς φορείς στην Καρδίτσα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά λέγοντας ότι, αν και «έχει περάσει μία εβδομάδα από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο, δεν έχει έρθει να δώσει εξηγήσεις», με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου.
«Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι προσπαθεί να ρίξει και την ευθύνη στην αντιπολίτευση για την επιλογή του να μην έρθει στη βουλή αυτή τη βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τον εξ’ απορρήτων του, τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος συνομιλούσε με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή» είπε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας ότι «η Συζήτηση προ Ημερήσιας Διάταξης που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός για το διεθνή διασυρμό της χώρας μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν θα γίνει αύριο, αλλά θα γινόταν δήθεν μεθαύριο διότι μπορεί ο πρωθυπουργός, αλλά δεν μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί έχει ταξίδι στο εξωτερικό».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού παραδέχτηκε ότι έχει πράγματι ταξίδι στο εξωτερικό (στις Βρυξέλλες), τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να αλλάξει το πρόγραμμα του.
«Αν είναι να μας κάνει την τιμή και να κοπιάσει επιτέλους στη βουλή και να δώσει εξηγήσεις ο κ. Σαμαράς, θα ακυρώσω κάθε ταξίδι, προκειμένου να έρθει και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την ακροδεξιά σέχτα του Μαξίμου που μας κυβερνά», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο κ.Τσίπρας επανέλαβε ότι για την υπόθεση Μπαλτάκου την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι «φανερώθηκε ότι ο αντ’ αυτού του πρωθυπουργού, που προφανώς εν γνώσει του, συνευρισκόταν και συνομιλούσε με τον «αντ’ αυτού» του Φύρερ που βρίσκεται στον Κορυδαλλό».
Τον Τσίπρα τον απασχολεί μόνο αν μιλάει κανένας βουλευτής με την ΧΑ, τίποτε άλλο, δεν τον απασχολεί η χειραγώγηση της δικαιοσύνης, ούτε οι παράνομες συλλήψεις, γιατί άραγε;
Μήπως γιατί έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι σαν καλό παιδί του συστήματος δεν κινδυνεύει;
Έτσι εξηγείται πως οι αριστεροί πήρανε επ’ όμου την ανάγκη για εκτροχιασμό της κουβέντας γύρω απο τα λεγόμενα του video, είναι η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να μεταφέρει την κουβέντα αλλού!
Περιμένω με αγωνία τον πρώτο αριστερό που θα μπεί και θα μας πεί πάλι για μια φορά ακόμα πόσο μα πόσο συστημική είναι η ΧΑ.
Κάθε μέρα και περισσότερο το τζιμπράκι δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τις φασιστικές πράξεις και αντιλήψεις του «¨συνταγματικού τόξου». Διότι αυτό που βγάζει το βίντεο περίτρανα είναι πλέον ότι και η υποτιθέμενη «δικαιοσύνη» είναι φασίζουσα από τη στιγμή που καθοδηγείται και παίρνει εντολές. Όσο αυτό το έκτρωμα παραμένει στη θέση της και δεν περνάει τις πόρτες του κορυδαλού, τότε μαζί με τη δημοκρατία έχει ψοφήσει και η δικαιοσύνη στο ελλαδιστάν. ¨οποιος βλέπει ότιδήποτε άλλο από αυτό το βίντεο είτε είναι ηλίθιος είτε είναι φασίζων λαμόγιο του διεφθαρμένου συστήματος. Η ΥΒΡΙΣ πλέον είναι μόνιμα πάνω από τα κεφάλια μας και όσο δεν εμφανίζεται η ΝΕΜΕΣΙΣ τότε κάθαρση στο βοθροελλαδιστάν δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Το φραπεδοξύσιμο θα έιναι το τέλος μας………….
ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΟΙ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΛΟΠΗ» ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΣΕΧΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ.
Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ! ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
ΟΙ ΑΛΛΕΣ «ΣΕΧΤΕΣ» ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΠΥΡΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…
Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕΧΤΟΛΟΓΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!
Ο ΣΙΩΠΗΛΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ «ΒΛΕΠΕΙ» Ο,ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ…. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!
Το χαβά του ο Τσίπρας. Την ώρα που η κυβέρνηση πάει να περάσει κομμουνιστικούς «αντιρατσιστικούς» νόμους, ο φερόμενος ως ανηψιός του Παττακού μας μιλά για ακροδεξιά. Αν το ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα σοβαρό πατριωτικό κόμμα θα είχε σαρώσει. Είναι τόσο ανθέλληνες όμως που τα ποσοστά τους σε καιρό μνημονίου έχουν κολλήσει. Ακόμα και ο Σαμαράς μπροστά σου Τσίπρα είναι καλύτερος.
τραβα να παρεις κανα δημοσιο εργο απο τον θειο σου τον πατακο ρε καραγκιοζακο. ή τραβα να καλυψεις κανεναν τρομοκρατη σε καμια γιαφκα σου.βλακα φλωρε αλεξακη
ειναι ερωτηση αυτη για αρχηγο της αριστερας ρε τσιπρα?ρωτησε τον που παει βολτα τις κυριακες.ποιος βλακας θα σε ψηφισει ρε τσιπρα?