Μέτωπo αριστεριστών στο Σύνταγμα προσπαθεί να σπάσει τους Γερμανοτσολιάδες…. (φωτο&βιντεο “Makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
gg

Πριν λίγη ώρα στην πλατεία Συντάγματος μέτωπο αριστεριστών προσπαθεί να σπάσει τους Γερμανοτσολιάδεςτου μογγόλου “Antonidos”

Συγκέντρωση – απάντηση στη συγκέντρωση με σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη” πραγματοποιούν ομάδες αντιεξουσιαστών που είχαν απευθύνει κάλεσμα για τις 5 στο σημείο που έβαλε τέλος στη ζωή του ο Δημήτρης Χριστούλας στην πλατεία Συντάγματος.Ads

Σκοπός των συγκεντρωμένων είναι να εμποδίσουν το συλλαλητήριο που ξεκινά στις 7.30 στο Σύνταγμα.

PICT_20150622_185409

20150622_190752PICT_20150622_185203PICT_20150622_185244






PICT_20150622_192750PICT_20150622_19310820150622_19183820150622_19205320150622_19252520150622_192841

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εγω προσωπικα δεν παιρνω θεση υπερ κανενος στο ζητημα δραχμη – ευρω. Αυτοι παντως που τους χαρακτηριζεις Χιο γερμανοτσολιαδες βλεπω να κρατουν ελληνικες σημαιες (με εξαιρεση εναν γραφικο χαζο που εχει μια της Ε.Ε).Οι αριστεριστες ομως κατι αναρχοκομμουνιστικες..

  2. ντροπη ελληνες ραγιαδες με σημαιες των ευρωτρομοκρατων στα χερια,το ζησαμε και αυτο.Παω στοιχημα τα ευρωλιγουρια αυτα αν ηταν στην κατοχη τα ιδια θα εκαναν με τις γερμανικες σημαιες στα χερια.Μνημονιο εδω και τωρα ρε ευρωλιγουρια και να τρωτε απο τις χωματερες σας αξιζει!!!!!!!!!

  3. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ…ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΔ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

  4. έτσι και τους φάγατε τους γερμανοτσολιαδες διψάν ακόμα το αίμα του λαού σαράντα χρόνια δεν χόρτασαν

  5. Μια απορία έχω ρε συ Στέφανε…Έχουμε λοιπόν και λέμε..από την μία οι αντιεξουσιαστές, αριστεριστές (όπως θέλετε πέστε το)..είναι εκείνοι οι οποίοι φωνάζουν κατά της Ευρώπης και υπέρ της ρήξης …και από την άλλοι έχουμε εκείνους που φωνάζουν υπέρ της Ευρώπης και κατά της ρήξης…(στη πλειοψηφία τους οπαδοί της ΝΔ)…σωστά;
    Αν αύριο ο Άλεξης συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους..( όλα αυτό δείχνουν) το οποίο σημαίνει μνημόνιο.. πως θα ονομαστεί και αυτός ρε παιδιά;.. γερμανοτσολιάς;…αν όμως έρθει η ρήξη τελικά και δεν τα βρούνε..πως θα ονομαστεί τότε; προδότης που έβγαλε την Ελλάδα από την Ευρώπη και μας πτώχευσε; ΈΛΕΟΣ ρε παιδιά..
    Μην τα ξανά λέμε γιατί καταντά αηδία..Δύο είναι οι περιπτώσεις..Ή συμφωνία και μνημόνιο με όλες τις επιπτώσεις ή ρήξη και πτώχευση με όλες τις επιπτώσεις…Μέση λύση δεν υπάρχει..ούτε παρατάσεις..ούτε δανειακές συμβάσεις 6 μήνης ισχύς και κολοκύθια τούμπανα..ούτε σκόντο στο ΦΠΑ..ούτε πουθενά..Ή αποδέχεσαι τους όρους των Ευρωπαίων..ή σηκώνεσαι και φεύγεις..
    Το να διαπραγματεύεσαι δήθεν εδώ και τόσους μήνες έχει καταντήσει αηδία..Δεν είναι διαπραγμάτευση αυτή κύριοι..κοροϊδία μέσα σε κουτί είναι τυλιγμένη με κορδέλα φούξια για να φαίνεται ονειρεμένη..Και μέσα στο κουτί είναι το μνημόνιο που έρχεται..
    Όσο και να φωνάξουν κάποιοι από όπου και αν προέρχοναται(και καλά κάνουν δικαίωμα τους είναι και δεν τους κρίνω) η απόφαση έχει παρθεί από την αρχή…ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3..Απλά ψάχνουν τον τρόπο οι κυβερνώντες να το φέρουν λάου λάου στη βουλή και μετά να το παρουσιάσουν στον Ελληνικό λαό.

  6. Εύχομαι να είστε πολύ πιο έξυπνοι εκεί κάτω από αυτό που δείχνετε τώρα Έλληνες….
    που φτάσαμε…να μας κάνουν να πορωνόμαστε (τα γερόντια-συνταξιούχοι-Γούδης) για αυτή την Ευρώπη που αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι τίποτα πέραν των δικαιωμάτων των αγορών ενάντια στο λαό…κάποτε λέγαμε κλειδώστε τα γερόντια σπίτι μην ψηφίσουν και μας καταστρέψουν…τώρα που μας κατέστρεψαν…πήραν και θάρρος να μας αποτελειώσουν πιο πολύ….οπότε….καιρός να τους αλλάξουμε τα φάρμακα μπας και τελειώσουμε με δαύτους

    Άξιες οι προσπάθειες των ΠΑΣΟΚΟΝΔΠΟΤΑΜΙΩΝ…θα γελάνε και οι κωλότριχες του Αδώνιδος…ΕΥΓΕ ΛΑΕ και ο Κολοκοτρώνης θα γεμίζει υπερηφάνεια από εκεί ψηλά!!

    και σαν πρώτα αντρειωμένοι..

  7. ΜΠΡΑΒΟ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ;ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

  8. Τα κουμούνια διψάνε για αίμα

Comments are closed.