ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- Ολοκληρώθηκαν οι ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Μαρινάκη και ΣΑΡΡΗ για τον Ξυλοδαρμού του Διαιτητή- ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ Αναφορά κατά Αγνώστων κατέθεσε ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ (ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
20141119_110535

Μόλις εφτασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στον Εισαγγελέα…

Προηγούμενη ενημέρωση:Βαγγέλης Μαρονάκης, Δημήτρης Μελισανίδης καθώς και ο… πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής περνούν σήμερα το κατώφλι του αθλητικού εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν ένορκες καταθέσεις

στο πλαίσιο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την δολοφονική σε βάρος του αντιπροέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου.

Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα επίςης οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο εισαγγελικός λειτουργός τους καλεί για συστάσεις προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με αφορμή δηλώσεις που ανταλλάσσουν μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων.

Δείτε φωτο και βίντεο από την κάμερα του makeleio.gr


20141119_110532 20141119_110533

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Ολοκλήρωσε την κατάθεση του στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης  σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε τις καταγγελίες που έχει κάνει και δημόσια. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια δήλωσε:
«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα. Ερώτηση: Επαναλάβατε ενόρκως όσα έχετε πει; Απάντηση: Πολύ σωστά.»

Συμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση του ο κΜαρινακης ανεφέρθηκε και σε  αλλες καταγγελιες που εχουν γινει για επιθεσεις σε παραγοντες – διαιτητες τα τελευταια δυο χρόνια απο το Δ. Μέλισσανίδης.
Αυτή την ώρα στο γραφείο του εισαγγελέας βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
1


Μηνυτήρια αναφορά κατα αγνώστων κατέθεσε στην Ειςαγγελια Πρωτοδικών μέσω του συνηγόρου του, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφου. Ο κ. Ζωγράφος θα καταθέσει στο
πλαίσιο της προκαταρκτικης έρευνας που διενεργείται για τον ξυλοδαρμό του
οταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμος.
Την ίδια ωρα μηνυτήρια αναφορά κατεθεςε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλεξης Κουγιας δηλώνοντας ως παράγοντας το ενδιαφέρον του για την υποθεςη ενω ζήτησε να καταθέσει και ως μάρτυρας.
Σύμφωνα με πληροφοριες η προγραμματισμένη για σημερα κατάθεση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημητρη Μελισσανίδη αναβάλλεται για άλλη ημέρα καθως αναμένεται να κρατήσουν αρκετό χρόνο οι καταθέσεις των κύριων Μαρινακη και Σαρρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.