ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ…!!! ΒΙΝΤΕΟ για ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ… τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για ΑΥΤΟ το ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ που είπε ο ΜΕΤΑΞΑΣ»…!!

Κοινοποίηση:
ΥΙΤΥΥΤΘ7685678

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ [ΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!

  2. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!
    Εξαιρετικές παρουσίες, συγκροτημένες απαντήσεις, ευπρεπείς. Επιτέλους ξεκολήσαμε από τα κλισέ των απατεωνίσκων δημοσιογράφων, που εστίαζαν σε μικρούς, που δεν ήξεραν τι γιορτάζουμε και που τάχα μου μπέρδευαν τις εθνικές μας επετείους.
    Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ να πάρει εκδίκηση από τους νεοραγιάδες ηγετίσκους τους, στο όνομα του αίματος των παππούδων τους και των ΙΕΡΩΝ τους ΑΓΩΝΩΝ για την ελευθερία του ΕΘΝΟΥΣ.
    Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ να πληρώσει με ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ τους τρισάθλιους προσκυνημένους της άθλιας ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της μούφας γενιάς του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, που εξαγόρασε τους μούφιους αγώνες της με εξουσία και υποταγή σε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ συμφέροντα.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στους άνομους νέους ΣΦΑΓΕΙΣ σας, που σας οδηγούν στην ανεργία και τον ΞΕΝΗΤΕΜΟ.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ και ΠΑΛΕΨΤΕ για το μέλλον σας, στην ΠΑΤΡΙΔΑ σας, μη φεύγετε έξω από την ΠΑΤΡΙΔΑ, μη δελεάζεστε με χρήμα και επάγγελμα. Νέους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ θέλουν να σας κάνουν, απάτριδες, με μίσος για την ΠΑΤΡΙΔΑ σας και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Διώξτε τους άθλιους γκαζάκηδες που βγήκαν με θράσος να σας διαφθείρουν και να σας καταστρέψουν.
    ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΩΣΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που σας το παίζουν αρχηγοί και καταστροφείς σας.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΡΚΟΥΡΙ, όπου τους συναντάτε, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, ανυπακοή στην αριστερίλα, στην αθεϊα στην ανωμαλία, στον ανθελληνισμό, στην διαπολιτισμικότητα που σας πλασάρουν στα σχολεία σας, οι αριστεροί ανώμαλοι.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ σε όλους τους προσκυνημένους δάσκαλους και δασκάλες, που σας διώχνουν μακριά από ΕΛΛΑΔΑ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, σε όλους αυτούς που εργάζονται ύπουλα για να σας αφαιρέσουν την ιστορική μνήμη, σε όλους που επιχειρούν την πνευματική σας λοβοτομή. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Comments are closed.