Υπουργός Δικαιοσύνης Βρετανίας: ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει να είναι υπέρ του Brexit

Κοινοποίηση:
Michael-Gove-011

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βρετανίας, Μάικλ Γκόουβ, υποψήφιος για την πρωθυπουργία, δήλωσε σήμερα ότι ο επόμενος ηγέτης της χώρας πρέπει να είναι κάποιος που υποστήριξε την εκστρατεία για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


“Πιστεύω ότι ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει να είναι από την πλευρά που νίκησε. Το θέτω απλά, το καλύτερο πρόσωπο για να οδηγήσει τη Βρετανία εκτός της ΕΕ είναι κάποιος που συμφώνησε να αποχωρήσει η Βρετανία” από την ΕΕ, τόνισε.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ήταν ένα από τα ηγετικά στελέχη της εκστρατείας υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ. Η βασική αντίπαλός του για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι, στήριξε την εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ. Στις 24 Ιουνίου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νίκης του Brexit στο δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. εξειπνη η βρετανη λεο που φαγανε γεια τη καταλαβανε τα σκοτηνα σχεδια τον ναζι εδο δηστηχοσ ηνε μαριονετεσ που η ναζι βαλανε

Comments are closed.