Συγγενής του ζευγαριού των ρομά υποστηρίζει ότι η μικρή Μαρία αγοράστηκε από τη Βουλγάρα μητέρα της με σκοπό την εκμετάλλευση. Τους την έδωσαν, υποστηρίζει η 40χρονη και ο 39χρονος, εμφανίζοντας και βίντεο για να πείσουν ότι την είχαν σαν δικό τους παιδί!
Θολό παραμένει το τοπίο στην υπόθεση της μικρής Μαρίας (όπως είχε δηλωθεί το όνομά της), με τις έρευνες για τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών της να συνεχίζονται με τη συμμετοχή και της Interpol.
Το ζευγάρι των ρομά, που πρόκειται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, την ίδια μέρα που θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, υποστηρίζει ότι το μικρό κορίτσι τους δόθηκε και ότι το είχαν σαν δικό τους παιδί.
Μάλιστα, οικείοι της οικογένειας των ρομά φέρονται να εμφάνισαν βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται ένα μικρό κορίτσι ενός έτους, το οποίο υποστηρίζουν ότι είναι η Μαρία, να χορεύει με την 40χρονη. Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί γιατί η μικρή στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται με καστανά μαλλιά και όχι κατάξανθα. Εξήγηση δεν δόθηκε.
Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες το «Χαμόγελο του Παιδιού». Πολίτες καλούν τόσο για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους όσο και για να βοηθήσουν στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν και πολλοί γονείς που έχασαν τα παιδιά τους το 2009 και πιστεύουν ότι η Μαρία μπορεί να είναι το δικό τους παιδί. Η ιστορία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Την ίδια ώρα ο Αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Χαλάτσης, έκανε λόγο σε τηλεοπτική εκπομπή, ακόμα και για κύκλωμα εμπορίας όχι παιδιών αλλά οργάνων‼!
Οταν ο Σαρκοζι εβαζε τους ατζιγγανους …το ρομα ειναι ονομασια της νεας ταξης πραγματων….στα πουλμαν και στα αεροπλανα και τους εστελνε πισω απο κει που ηρθαν, τοτε τον ελεγαν ολοι ρατσιστη…
…
και τωρα μαθαινουμε οτι ισως αυριο το δικο μας παιδι, ανηψι, εγγονι μπορει να ειναι ετοιμο για σφαξιμο σαν το αρνι…
Ευτυχως σε αυτο το διεφθαρμενο κρατος που ζουμε,υπαρχουν καποιοι αδιαφθοροι της αστυνομιας, της δημοσιογραφιας και της δικαιοσυνης που τους εμπιστευομαστε για την ολοκληρωση της ερευνας με διαφανεια και τιμωρια των εμπλεκομενων.