Υπό το χειροκρότημα κλακαδόρων και κολαούζων του Καραμανλισμού ψήφισε Μειμαράκη στη Θεσσαλονίκη ο ακούραστος μπριζολοφάγος της Ραφήνας(βίντεο και φωτο)

Κοινοποίηση:
kara-alis2

Χωρίς να κάνει δήλωση ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής – Τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα πέντε-δέκα κλακαδόροι και κοντοχωριανοί του.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος

Χωρίς να κάνει κάποια δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε στις 9.55 το πρωί, στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του Δήμου στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και 25ης Μαρτίου.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, ο προκάτοχος του Βάκης Φραντζής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κι άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος που αντάλλαξαν χειραψίες και ευχές για το νέο χρόνο.

Όλη η αφρόκρεμα ήταν εκεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ . ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ . ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ , ΚΑΡΑ ΜΑΝΛΗΔΟΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ . ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ , ΧΡΕΟΚΩΠΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΥΡΟ ΣΑΣ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ .ΤΡΕΞΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ .

Comments are closed.