Φλαμπουράρης για τις μολότοφ: “Είναι εγκληματική ενέργεια”! Παραλίγο να καεί ζωντανός αστυνομικός! Άντε ρε παππού δώσε κανα μεροκάματο να σ αφήσουν ήσυχο τα συντρόφια

Κοινοποίηση:
flampoyraris_1431246172

Στο σπίτι του”έβρεξε” μολότοφ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

Για δεύτερη φορά μάλιστα, μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών, ο Αλέκος Φλαμπουράρης βλέπει τους τοίχους του σπιτιού του μαυρισμένους. Τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου ήταν οι άγνωστοι που έριξαν εύφλεκτο υγρό στην πόρτα του και έβαλαν φωτιά. Χθες, Παρασκευή, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήταν οι -επίσης- άγνωστοι που επιτέθηκαν ρίχνοντας τουλάχιστον δέκα βόμβες μολότοφ και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή…

Το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε η πρώτη αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, ή οποία ήταν ξεκάθαρη. Σε γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αλέκος Φλαμπουράρης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισε “εγκληματική ενέργεια”.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν σκοπεύει να φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μετά και το δεύτερο “χτύπημα”. Ο υπουργός Επικρατείας ήταν ξανά ξεκάθαρος: “Ούτε καν το συζητάω. Αυτό είναι το σπίτι μου κι αν έφευγα, αυτό θα συνιστούσε υποχώρηση”, τόνισε ο ίδιος.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως εκτός από τις υλικές ζημιές που ήταν εκτεταμένες, ένας εκ των αστυνομικών φρουρών του Αλ. Φλαμπουράρη κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από την “βροχή” των μολότοφ!

Διαβάστε επίσης:Zητούν εξιλέωση για την επιχειρησιακή “επαναστατική” τους ανεπάρκεια οι αντιεξουσιαστές και έριχναν μολότοφ στους..άσπρους τοίχους του Φλαμπουράρη!(φωτορεπορτάζ makeleio.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ςΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ “ΞΕΡΑ”…. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ “ΧΛΩΡΑ”…. ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ……..

Comments are closed.