ΦΟΒΕΡΟ!Διάσημος μεταλλάς γνώρισε τους AC/DC πουλώντας χασίς!

Κοινοποίηση:
xasis

Έπινε μπάφους, δεν έπαιζε Pro, πουλούσε την πραμάτεια του και ξαφνικά η ζωή του άλλαξε χάρη στο ιστορικό συγκρότημα.

Ο αρχηγός των Megadeth στην εφηβεία του συνήθιζε να πουλάει «μαύρο». Κάποια στιγμή βρήκε «πελάτισσα» μία
κοπέλα που δούλευε σε δισκοπωλείο και άρχισαν ν’ ανταλλάσουν… προϊόντα με αποτέλεσμα να ανακαλύψει τους AC/DC και ν’ αλλάξει η ζωή του! Βγαλμένος απ’ τη ζωή ο τίτλος…

Σύμφωνα με μία αφήγηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Classic Rock», ο Mustaine περιγράφει ότι στα εφηβικά του χρόνια έμενε στο Huntington Beach της Καλιφόρνια και ότι πούλαγε «μαύρο». Εκεί γνώρισε μία κοπέλα, όπως λέει, την Cindy στην οποία επίσης πούλαγε χόρτο, αλλά επειδή αυτή εργαζόταν σε δισκοπωλείο κάποια στιγμή άρχισαν, κυριολεκτικά, να ανταλλάσουν προϊόντα. Η Cindy, λοιπόν, κάποια μέρα πήγε στο σπίτι του Mustaine για να καπνίσουν μαζί και του πήγε το «Let There Be Rock».

«Μου ακουγόταν σα κάτι που δεν πάει καλά, κατι που ήταν πολύ κοντά στο πρόσωπό μου» λέει ο Mustaine και συμπληρώνει «οι περισσότεροι δίσκοι ήταν γύρω σου, αυτός όμως ήταν ακριβώς εκεί…».

Μέχρι και σήμερα, όταν οδηγεί με τη Mercedes του 120 χλμ από το σπίτι του στην Αριζόνα μέχρι το Λος Άντζελες, το πρώτο πράγμα που βάζει για να ακούσει είναι αυτό το άλμπουμ.

«Πριν μερικά χρόνια παίξαμε μαζί τους. Αγκάλιασα τον Angus, που είναι τόσο αδύνατος που ήταν σαν να αγκαλιάζεις μικρή κούκλα. Ευχαριστούμε Θεέ μου για τους AC/DC, σπουδαία μπάντα» λέει κλείνοντας ο Mustaine.

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: