ΦΟΒΕΡΟ!!! Προφητικό έργο που είχε “δει” την οικονομική κατάρρευση των εθνών και τις Εταιρείες να αναλαμβάνουν την εξουσία του πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
XREOS

To Rollerball μια ταινία του 1975 με τον θρυλικό Τζέιμς Κάαν αποδείχτηκε τελικά κάτι παραπάνω από προφητική, αφού στο μέλλον που διηγείται τα έθνη έχουν καταρρεύσει λόγω πτώχευσης και κυβερνιέται ο πλανήτης από τις Εταιρείες!

Πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο για να βάζει στον “ύπνο” το πλήθος του έχει σερβίρει ένα δολοφονικό παιχνίδι το Rollerball με σκοπό να περαστεί το νόημα στην Ανθρωπότητα ότι το άτομο μόνο του δεν αξίζει τίποτα και όλοι πρέπει να ανήκουν στην “εταιρική ομάδα”.

Ο Τζόναθαν Ε όμως έγινε μεγαλύτερος από το ίδιο το παιχνίδι και άρχισε να περνάει άσχημα μηνύματα στους σκλάβους υπαλλήλους έτσι οι Εταιρείες του ζήτησαν να συνταξιοδοτηθεί, αυτός το αρνήθηκε και επιδίωξε να παραμείνει στην ενεργό δράση μέχρι να τελειώσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Εταιρείες τότε άλλαξαν τους κανονισμούς μέχρι να επιτευχθεί ο θάνατός του. Ο Τζόναθαν όμως απέδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από αριθμός, ένα άτομο, κατάφερε να βγει νικητής μέχρι το τέλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: