Φοιτητές έστειλαν στο νοσοκομείο 2 Σπαρτιάτες έξω από club της πόλης και αντιμετωπίζουν τον εισαγγελέα…

Κοινοποίηση:
651848056

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η είδηση ότι 3 φοιτητές και ένας συγγενής ενός εξ αυτών, τα ξημερώματα της Πέμπτης 31 Μαρτίου, χτύπησαν άγρια 2 Σπαρτιάτες έξω από club της Σπάρτης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε γνωστό club της Σπάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης, άναψαν τα αίματα (άγνωστη προς το παρόν η αιτία) με αποτέλεσμα 6 άτομα να εμπλακούν σε λογομαχία. Τα άτομα αυτά ήταν 3 φοιτητές 19 ετών και ένας συγγενής ενός εξ αυτών 20 περίπου ετών, οι οποίοι συνεπλάκησαν με 2 Σπαρτιάτες 29 και 34 ετών.

Μετά τη λογομαχία οι παραπάνω βγήκαν έξω από το club και συνέχισαν το επεισόδιο με βίαιο ξυλοδαρμό αυτή τη φορά, οι φοιτητές ενάντια στους Σπαρτιάτες, 4 εναντίον 2. Αρχικά ή συμπλοκή φέρεται να ήταν μεταξύ των φοιτητών και του 34χρονου. Στη συνέχεια επενέβη ο 29χρονος πιθανότατα για να χωρίσει ή να βοηθήσει τον 34χρονο.

Οι φοιτητές που όλοι τους κατάγονται από άλλους νομούς της Ελλάδας, προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στους 2 Σπαρτιάτες. Μάλιστα ο 29χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Τρίπολης με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με τραύματα στα άκρα και το κεφάλι.

Ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έσπευσαν αμέσως, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο, οι φοιτητές και ο συγγενής είχαν εξαφανιστεί. Αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν έρευνες για το περιστατικό, αλλά φαίνεται πως κανείς δεν μιλούσε και δεν έδινε πληροφορίες. Άλλωστε ήταν ξημερώματα και ίσως ήταν δύσκολο να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.

Μετά από επίπονες προσπάθειες και μεθοδικές διαδικασίες, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες της συμπλοκής. Αφού ζητήθηκε η προσαγωγή τους στο Α.Τ. Σπάρτης, έγινε η ταυτοποίησή τους και το μεσημέρι ο 34χρονος Σπαρτιάτης αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, πήγε στο Α.Τ. Σπάρτης και αναγνώρισε τους 3 φοιτητές και τον συγγενή.

Αμέσως οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν (περίπου στις 14:30), σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. Αφού απολογήθηκαν ο Εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους και όρισε δικάσιμο.

Τέλος ο 29χρονος Σπαρτιάτης νοσηλεύεται ακόμα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο στην Τρίπολη και σύμφωνα με πληροφορίες μας η κατάστασή του είναι σοβαρή.

apela.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: