ΦΡΙΚΗ! Αυτοί είναι οι μέθοδοι μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
depopulation-670x400

Ο Kevin Galalea έχει δημιουργησει μια σειρά από βίντεο και δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που περιγράφουν λεπτομερώς τις διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 για τον έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού, την καταστροφη της πνευματικής μας ανάπτυξης και τη συντόμευση της ανθρώπινης ζωης μέσω παρατεταμένης σκόπιμης δηλητηρίασης.

Αν θελουμε να απαντησουμε το ερώτημα με ποιο τροπο ο πληθυσμός των ΗΠΑ και κατα επεκταση της γης θα μειωθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια αυτό το βίντεο θα το βρουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρον επειδή μπορεί να δώσει την απάντηση στο πώς θα συμβεί αυτό.

Το βιντεο περιγράφει τις χημικές και βιολογικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται κρυφά από το λόμπι για την υπονόμευση της ανθρώπινης γονιμότητας, καθώς και τις ψυχοκοινωνικές και οικονομικές μεθόδους που επιβάλλονται στους ανθρώπους του κόσμου για να υπονομεύσουν την οικογενειακή δομή. Με αυτή τη διπλή προσέγγιση, ο παγκόσμιος πληθυσμός εξαναγκάζεται σε μια αφύσικη διαδικασία παρακμής με επιζήμιες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία και μη αναστρέψιμη ζημιά στην πνευματική και γενετική συμπεριφορα της ανθρωπότητας.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: