Φυλακές Μαλανδρίνου:Βρήκαν Αλβανό βαρυποινίτη κρεμασμένο μέσα στο κελί του & νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Κοινοποίηση:
kremala

34χρονος Αλβανός βαρυποινίτης, των φυλακών Μαλανδρίνου στη Φωκίδα, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτοσχέδια αγχόνη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport ο κρατούμενος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, δια απαγχονισμού χρησιμοποιώντας τα ρούχα και το σακίδιο, που είχε μαζί του, στο κελί της απομόνωσης, όπου είχε μεταφερθεί.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στις 10 περίπου χθες το πρωί και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του έπρεπε να διακομισθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 34χρονος Αλβανός, νοσηλέυεται φρουρούμενος και σύμφωνα με πληροφορίες εκτίει ποινή 20ετους κάθειρξης για ληστείες, απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλες παράνομες πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ?ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ν ΨΟΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

  2. Μπράβο ρε άχρηστοι,αντί ν’αφήσετε το σκουπίδι να ψοφήσει εσείς τον βάλατε στην εντατική.Δεν ξέρουμε που να πρωτοπληρώσουμε να πληρώνουμε και τα σκουπίδια τους κωλ@λβανούς.Δεν υπάρχει γιατρικό μου φαίνεται.Γι’αυτό μ@λ@κ@ ραγιά νεοέλληνα πρόσεχε τι θα ψηφίσεις.Τελευταία ευκαιρία μπας και εξιλεωθείς από τις μ@λ@κίες που έκανες εδώ και 40χρόνια τώρα.

Comments are closed.