Φωτορεπορτάζ:”Μαύρο” στον Παντελή Καψή από εργαζόμενους της ΕΡΑ Ρόδου!

Κοινοποίηση:
kapsis-rodos-1

“Θερμή” υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ελιάς και πρώην υφυπουργό της υλοποίησης του μαύρου στην ΕΡΤ Παντελή Kαψή  οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου στο δημαρχείο του νησιού όπου επεδίωξε να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου με πανό που έγραφαν ” Το μαύρο του Καψή δεν έχει θέση στην Ευρωβουλή” και “Δεν κάνουμε διάλογο με ψεύτες” και με την παρουσία και στήριξη όλων των υπολοίπων δημοσιογράφων περίμεναν τον κ. Καψή και με τον τρόπο τους του έδωσαν το μήνυμα τους. Παράλληλα ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μαστής ως εκπρόσωπος όλων των δημοσιογράφων του ανακοίνωσε οτι δεν πρόκειται να παραβρεθούν στην συνέντευξη για το μαύρο στην ΕΡΤ, για τις απολύσεις των δημοσιογράφων και για την πλήρη ισοπέδωση στην πολιτική του.

kapsis-rodos-2

Σύμφωνα με το verena.gr ο κ. Καψής προσπάθησε να ανοίξει διάλογο αραδιάζοντας ανακρίβειες για την ΕΡΤ και τις ΕΡΑ χωρίς φυσικά να μπορεί να πείσει κανένα. Τόσο ο δήμαρχος Ρόδου όσο και ο περιφερειάρχης απουσίαζαν απο τα γραφεία τους και έτσι δεν κατάφερε να τους δει όπως θα ήθελε…Ο ένας, ο δήμαρχος, ήταν στις τεχνικές υπηρεσίες και ο άλλος, περιοδεία στη Νότια Ρόδο….Στο δημαρχείο υπήρχε διακριτική παρουσία της ασφάλειας Ρόδου. Φοβήθηκε το επιτελείο του Καψή μην του πετάξουν τίποτα ζαρζαβατικά αλλά είναι…. ακριβά και τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπήρχε…Να σημειωθεί οτι στο δημαρχείο κατά την ώρα της “αναμονής”, πέρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος μαζί με υποψηφίους συμβούλους του για να δει τον δήμαρχο και εξέφρασε ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ρόδου. Τα πανό τα είχε δει απο πριν αφού το πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην ΕΡΑ για συνέντευξη και έζησε απο κοντά το πυρετό της προετοιμασίας των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών εν όψει της “συνάντησης” με τον Παντελή Καψή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλα του εκαναν οι συμπατριωτες μου, και επαιτε και το μαυρισμα τους στην καλπη!

Comments are closed.