ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Υποδοχή ηρώων στα κουφάρια των νεκρών τρομοκρατών που εισέβαλαν στα Σκόπια από χιλιάδες Αλβανούς!

Κοινοποίηση:
alvania1

Δείτε τι μας περιμένει με τις “ευλογίες” ΗΠΑ-ΕΕ! Νωρίς το πρωί έφτασαν και είχαν υποδοχή ηρώων στην Αλβανία… τα φέρετρα των 9 τρομοκρατών που εισέβαλαν στο Κουμάνοβο. Το συγκεντρωμένο πλήθος περίμενε υπομονετικά τα φέρετρα για να αποδώσει “τιμές στους ήρωες”. Την ίδια ώρα οι ηγέτες της οργάνωσης δήλωσαν πως θα εισβάλουν στο Κόσοβο σε περιοχές Σέρβων και δεν θα διστάσουν να αιματοκυλίσουν την περιοχή. Μέχρι στιγμής…καμία επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει από ΗΠΑ-ΕΕ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλή αρχή και πάντα τέτοια…μέχρι να μην υπάρχει κανείς να τους υποδεχθεί.

    1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΝΑΖΟΥΔΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΥΡΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ?

  2. Σε συνεργασία με την Τουρκία θα μας την πέσουν, το οργανώνουν χρόνια. Τώρα πιά δεν ξεχωρίζεις τα παιδιά τους απο τα ελληνόπουλα, ξέρουν τα πάντα για εμάς και να είστε σίγουροι ότι με τις πλάτες της Τουρκίας θα καταλάβουμε πόσο λάθος είμασταν που αφήσαμε τα σύνορα μας μπάτε σκύλοι αλέστε, που κάναμε υποχωρήσεις σε αιτήματα μειονότητας, που τους δίνουμε επιδόματα κτλ. Οι τζιχαντιστές είναι κυρίως Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί σε πλειοψηφία. Να έρθουν οι δικοί μας απο την Αλβανία και να απελάσουμε όλους τους δικούς τους. Οι πρώτοι που θα σκοτώσουν θα είναι οι Έλληνες της Αλβανίας. Η μνησικακία δεν ξεπερνιέται, βράζει μέχρι να εκδηλωθεί.

Comments are closed.