ΦΩΤΟ που προκαλούν οργή… “Έγδυσαν” τον Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο – Το ξέσπασμά του

Κοινοποίηση:
lakis-gavalas-dancing

Κάποτε γνώρισε… δόξα

και μεγαλεία, τώρα λεηλατημένη και παρατημένη στο έλεος του καθενός. Η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Φτελιά της Μυκόνου, η οποία στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει Έλληνες επωνύμους αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του τζετ σετ, σήμερα έχει χάσει όλη την περασμένη αίγλη της ενώ οι λέξεις που ίσως χρησιμοποιήσει κανείς για να την περιγράψει κανείς κάθε άλλο παρά κολακευτικές είναι.
Μετά τις οικονομικές περιπέτειες και τη φυλάκιση για χρέη του γνωστού επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, η συγκεκριμένη βίλα έπεσε θύμα πλιατσικολόγων οι οποίοι – όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα – κυριολεκτικά «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν μπροστά τους.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν αφήσει ούτε τα πόμολα από τις πόρτες και τα παράθυρα! Ο Λάκης Γαβαλάς, προ καιρού, είχε κάνει δηλώσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η βίλα και είχε τονίσει ότι «Οι αλλοδαποί μπαίνουν στα σπίτια, τα ξεγυμνώνουν και δεν τους πιάνουν, γιατί δεν τους συμφέρει»
“ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ”
Μετά από 5 χρόνια γεμάτα περιπέτειες ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στον επιχειρηματικό χώρο. Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που συνελήφθη (όχι μια φορά), φυλακίστηκε και έφθασε στο μηδέν, παίρνει πίσω το κατάστημά της οδού Βουκουρεστίου 33 και δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει και ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει αυτή τη φορά.
“Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου, που τα… τρώνε τα ποντίκια” αποκαλύπτει στην Freddo πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς που έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει επιχειρηματικά και να δραστηριοποιηθεί και πάλι στο χώρο της μόδας.
“Έχοντας στα χέρια τις εγκαταστάσεις μου, όπου κατοικούν ποντίκια μέσα στη βρωμιά και τη λεηλασία, εγώ ο πρώην φυλακιμένος, με τις εκκρεμείς υποθέσεις, ξαναεπιχειρώ να γίνω τηλεπερσόνα, καθηγητής σε σχολή μόδας, να επαναλειτουργήσω το κατάστημα της Βουκουρεστίου, την επέκταση της φίρμας LAK σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε e-shop” λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: “Θα απειλήσω με αυτοθυσία όποιον με εμποδίσει σε αυτό το έργο μου μιας και εδώ και πέντε χρόνια τους προσφέρω ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω, ώστε να πάψουν να με καταδικάζουν ανώφελα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει”.
Τέλος, ο Λάκης αναφέρει: “Τολμώ να ξανασυστηθώ. Είμαι ο Λάκης Γαβαλάς, εξιλαστήριο θύμα μιας κοινωνίας”.

1patra

1patra2ce_56

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βγάλτε τη φωτογραφία του σιχαμένου να μην τον βλέπω.Τι χάλι είναι τούτο ρέεεεε.

  2. Τόσα χρόνια αγκαλιά με τους μπόν-βιβέρ των Αθηνών, περίμενες μήπως τον οίκτο τους;
    Αυτοί ήσαν πάντα καρχαρίες και διαφθορείς Λάκη μου Λαλάκη μου!

    Στην τελική ποιος περίμενε να μην αρέσει του πούστη το γαμήσι…

  3. μπραβο κ.Γαβαλα! Καλο να ακους τοση δυναμη απο εναν ανθρωπο που περασε τοσα!Μια συμβουλη: Να παρετε στη δουλεψη σας ομως (στα καταστηματα) Εληνιδες και να εξετασετε οτι ειναι ατομα με πραγματικη αναγκη για εργασια ωστε να θρεψουν τις οικογενειες τους

  4. Μην είστε πιθηκάνθρωποι ρε σεις ..
    Το άτομο είναι πάνω από όλα, άξιος και λαμπρός επιχειρηματίας. Κανονικά θα πρέπει να μην του ζητηθεί φόρος ξανά σε ότι κάνει μέχρι να ισοσταθμιστούν τα διαφυγόντα κέρδη και οι ζημίες που υπέστη από ένα άθλιο σύστημα που θέλει όλους τούς Έλληνες επιχειρηματίες “νεκρούς”.

    Από την άλλη και εφόσον είσαι μαύρος , πακιστανός ή κάποιος άλλος λαθροεισβολέας, ή υποδύεσαι τον Έλληνα….θα γνωρίσεις οπωσδήποτε τον “ανθρωπισμό” του πιθηκολάγνου διεθνιστή μπολσεβίκου….. και την αρωγή του ψόρος και της ψώρας ….

    Συγκεντρωθείτε παιδιά !!!!
    Μας σκοτώνουν και μας αντικαταστούν με τα αντεκούμπα και τον κάθε πουστ@ρά ισλαμο-βαλκανο-πίθηκο!!!

    Γρηγορείτε φύλακες!!
    Ελευθερία ή Θάνατος!!

  5. Ηρεμηστε ρε. Μπορει να ειχε αλλες προτιμήσεις αλλα τωρα σοβαρα εζεις πιστευετε αυτος ειναι το μεγαλο λαμογιο? Αυτος δουλευε τουλάχιστον…

    1. ναι και πουλουσε ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ απο ΑΙΓΑΛΕΩ για ιταλικα…απο 8 ευρω στα 100….προβατα.

  6. Οξω απ ‘ τη παράγκα αρσενοκοίτη.Κοιτάξτε χάλια.

  7. Toσα χρόνια φοροδιαφυγή, ας πλήρωσει κι αυτό το ΛΑΜΟΓΙΟ…

Comments are closed.