ΧΑΜΟΣ από “νέο” άρθρο του Κασιδιάρη: “Εάν είχε δολοφονηθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, θα είχε αλλάξει η μοίρα της Ελλάδας” !!

Κοινοποίηση:
ilias-kasidiaris

Γνωστή εφημερίδα που… πρόσκειται στο χώρο της Αριστεράς βγάζει στη δημοσιότητα παλαιότερο άρθρο του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην εφημερίδα του κόμματος, με το οποίο επικρίνει τον χουντικό Γεώργιο Παπαδόπουλο που δεν υιοθέτησε την πρόταση του συνταγματάρχη Ιωάννη Λαδά για να δολοφονηθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Στο συγκεκριμένο άρθρο με ημερομηνία 27/04/2011 που φέρει τον τίτλο: «Ο Τζέφρυ και ο Ανδρέας Παπανδρέου ξημερώματα 21ης Απριλίου 1967» ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζει όταν αν η εισήγηση του συνταγματάρχη Λαδά για την εκτέλεση του Ανδρέα Παπανδρέου είχε εισακουστεί τότε η Ελλάδα θα είχε άλλη «μοίρα».

Στο εν λόγω άρθρο που αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Ηλίας Κασιδιάρης γράφει:

«Ένας από τους κύριους στόχους εκείνης της νύχτας [σ.σ. του πραξικοπήματος] ήταν φυσικά ο Ανδρέας Παπανδρέου, για τον οποίο μάλιστα είχε γίνει ολόκληρη συζήτηση σε ένα από τα «προεπαναστατικά» συμβούλια της ιθύνουσας ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, είχε προταθεί ακόμη και η δολοφονία του, καθώς και η μετέπειτα απόδοσή της σε ανεύθυνους. Την άποψη αυτή υποστήριξε ο συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς, λέγοντας ότι αν ο Ανδρέας παρέμενε ζωντανός, οι Αμερικανοί θα πίεζαν άμεσα για την απελευθέρωσή του.

Διαφώνησε όμως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί παμψηφεί Αρχηγός του Επαναστατικού συμβουλίου και τελικώς επέβαλε την άποψή του. Προφανώς η νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική εάν είχε εισακουστεί ο Λαδάς.

Το βέβαιο είναι πως είχε απόλυτο δίκιο ως προς το τεράστιο ενδιαφέρον των Αμερικανών για τον “αντιαμερικανό” Ανδρέα Παπανδρέου».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. τετοια λεγε και να εξαγριωθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι και λοιποι βολεμενοι κρητικοι τοσα χρονια που τα αρπαζαν απο επιδοτισεις
    ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ

  2. ολοι οι πρωθυπουργοι εχουν ερθει πακετο απο τα κολεγια της Αμερικης. απο φοιτητες τους “ξεχωριζουν” και μπαινουν στις λεγομενες “αδελφοτητες” οπως και οι Αμερικανοι προεδροι. συμμαθητες ηταν και ο Σαμαρας με το jeffry και ειδαμε το αποτελεσμα, ιδιο με τους προκατοχους τους.

  3. Καλα εκανε και δεν δεχθηκε μια τετοια κινηση, οχι γιατι θα εχανε η βενετια βελονι, αλλα θα ειχαμε εναν επιπλεον εφιαλτη ως ηρωα. Βεβαα, αυτος και η συμμορια του επιχειρησαν να δολοφονησουν τον αειμνηστο Παπαδοπουλο. Εχει περασει σχεδον μισος αιωνας προσπαθειων να μας πεισουν ποσο αντιδημοκρατης ηταν, αλλα στην ουσια δεν εχουν καταφερει τιποτα. Πεθανε με μπαλωμενο σωβρακο και δανεικο παντελονι και αυτοι οι δημοκρατες γλενταν στον απανω κοσμο με τα κλεμμενα.

  4. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΚΛΕΙ,ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ…..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ ?

  5. Εγινε χαμος γιατι ειπε το προφανές; ΑΝ δλδ ειχε δολοφονηθεί ο αρχιπρακτορας των Εβραιοαμερικάνων ισως τωρα να είμασταν πολυ διαφορετικα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που ειναι κατω απο 45 ετών που να μην το εχει καταλάβει, μονο κατι κολλημένα παππουδια ειναι ακομα στην κοσμαρα τους

  6. κασιδιαρης ρηχος και ασχετος με πολιτικη
    λες και η πολιτικες εξελιξεις και οι συσχετισμοι δυναμεων ειναι θεμα προσωπων

    1. Ρε πανιβλακα αφου δεν ξερεις τι μιλας ? Για σκεψου το Κεννεντυ γιατι τον εφαγε η CIA ? Εαν ειχε πετυχει μια αποπειρα κατα του Χιτλερ ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα ?

    2. Τα πρόσωπα είναι κυρίαρχα στην πολιτκή και στο συσχετισμό δυνάμεων. Είτε μιλάμε για Μ.Αλέξανδρο, είτε για Ιούλιο Καίσαρα, είτε για Μ.Κωνσταντίνο, είτε για Μ.Ναπολέοντα, είτε για Χίτλερ, είτε για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

      1. Οι “ηγετες” δημιουργουνται και λειτουργουν μεσα απο τις κοινωνικες συνθηκες καθε εποχης. Εκφραζουν δε μεριδες της κοινωνιας με συγκεκριμενα συμφεροντα και στοχους.
        Αν στην προκειμενη περιπτωση ο Ανδρεας δεν εξυπηρετουσε τα συμφεροντα των αμερικανων θα το εκανε καποιος αλλος. Αν ο Χιτλερ δεν επεβαλε τον ναζισμο στην γερμανια του μεσοπολεμου θα το εκανε ο “Φριτς”. Αν ο Ρουσβελτ δεν εβαζε ποδι στην Ευρωπη θα το εκανε ο “Σμιθ”.

  7. Ε,και? Τι το κακό είπε? Και εγώ θα συμφωνούσα και θα χαιρετούσα όποιον δολοφονούσε όχι μονάχα τον Ανδρέα,αλλά και μύριους ακόμα που προυπήρχαν και που ακολούθησαν…

    Πάντως έχουν μεγάλη πλάκα οι κωλοφυλλάδες συνολικά και της Αριστεράς ειδικότερα.Νομίζουν πως με το να δημοσιοποιούν άρθρα και απόψεις στελεχών της Χ.Α. της κάνουν κακό? Μάλλον το αντίθετο κάνουν γιατί οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν παρά θα διαφωνήσουν με τα περισσότερα εξ όσων υποστηρίζει η Χ.Α. και τα στελέχη της.

    Μια χαρά διαφήμιση μας κάνουν.

  8. Απόλυτα λογικό το συμπέρασμα και αληθής η ανάλυση. Ο λόγος μετριοπαθής και αντικειμενικός. Δεν εκφράζει πόθους ή ευχές. Απόρώ με τους αντιχρυσαυγίτες. Τί στο διάολο; Τόσο ψάξιμο, τόση παρακολούθηση και δεν έχετε κάτι πραγματικά σοβαρό να τους ψέξετε; Ανυπομονώ για τη δίκη. Προβλέπω μεγάλα γλέντια….

  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.. ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ Κ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕ.. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΖΗΣΕ Κ ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΤΑ 79.. Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΖΗΣΕ.. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΥΝΤΑΙ.. ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..; ΤΗ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΟΛΑ ΟΚ; ΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ.. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ 40%…. ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ;ΤΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ.. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ.. ΠΛΑΣΤΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΛΑΣΤΑ.. ΑΔΕΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ..

Comments are closed.