ΧΑΜΟΣ στην εκπομπή του Χατζηνικολάου με τη δήλωση Δελαστίκ: “Γερμανοτσολιάδες και σκυλιά το 40% των Ελλήνων που ψήφισαν ΝΑΙ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
delastik

Ο κ. Δελαστίκ στην ανάλυσή του είπε ότι είναι περήφανος για τον ελληνικό λαό που απέδειξε ότι δεν είναι «γερμανοτσολιάς»

Ολοι οι παριστάμενοι ζήτησαν να δώσει εξηγήσεις για το αν εννοεί ότι το ποσοστό που ψήφισε «ναι» είναι γερμανοτσολιάδες αλλά αυτός επέμεινε τονίζοντας μάλιστα ότι εννοούσε πράγματι αυτούς που δεν επέλεξαν το «όχι».

Ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης εξερράγη λέγοντάς του ότι δεν του επιτρέπει να βάζει ταμπέλες και τον ρώτησε αν είναι συνιστώσα της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, ο Ν. Χατζηνικολάου του είπε ότι αν δεν είχαν πολύχρονη φιλία θα του ζητούσε να φύγει από το πάνελ και ότι είναι θλιβερό το ότι χαρακτήρισε το 40% του λαού «γερμανοτσολιάδες». Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Δελαστίκ δεν ήταν στο πάνελ του Star.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΡΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΡΩΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ!

  2. Kάπως έτσι δημιουργείται ο διχασμός με δήλωσης σαν τον ηλίθιο αυτόν εδώ. θα έβαζα τέλια αλλά θα ρίξω και επιχηρήματα για το ότι είναι βλάκας με αυτό που είπε. Μεγάλο λάθος να αποκαλεί το 40% γερμανοτσολιάδες διότι από το 40% το ποσοστό τών γερμανοτσολιάδων είναι πολύ μικρότερο της ταξης ίσως και του 20% να είναι όντως γερμανοτσολιάδες. Μόνο που ούτε το 20% είναι γερμανοτσολιάδες πραγματικοί είναι απλά εικονικοί οι οποίοι κοιτάνε όχι απλά το συμφέρον τους αλλά κοιτάνε να μην χάσουν τα όσα δεν έχουν χάσει τόσο καιρό διότι δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση στον ίδιο βαθμό με το κατώτερο πλήρωμα. οπότε υποθετικά και μόνο το 5% υποθετικά ξανά είναι οι πραγματικοί γερμανοτσολιάδες από το 40% οι οποίοι έχουν συμφέροντα και δεν μένουν μόνο στα συμφέροντα αλλά προσπαθούν να αυξήσουν το 5% τους με φόβο παραπληροφόρηση τρομοκρατία και με προπαγάνδα όπως του μέγγα και του σκαϊ κυρίως και πιο φανερά να τρομοκρατήσουνε κόσμο και το 5% τους να το αυξήσουνε κλέβοντας % από το όχι τρομοκρατώντας κόσμο για την δραχμή κάτι που είναι όντως επικίνδυνο με πιθανότητες να γίνει..μόνο που της πιθανότητες τις μετατρέψανε σε πραγματικότητα. έτσι κερδίσανε ας πούμε 20% και φτάσανε 25% με τρομοκρατημένο κόσμο …και άλλο ένα 15% που είναι η τάξη που και αυτή φοβάτε και δηλώνη με το ναι της ότι δεν θέλει να πολέμηση διότι έχει πράγματα να χάσει πολλά που με τόσο κόπο έχει κρατήσει μέχρι τώρα..και φτάνουμε στο 40%. Αυτό που έχει κάνει ο “βλάκας” αυτός άνθρωπος και αυτός και εσείς του όχι ( και εγώ όχι ψήφισα αλλά δεν είμαι σαν εσάς καταλαβενω γιατί ψηφίσανε ναι οι άλλοι και τους λυπαμε όχι να τους βρίζω) είναι ότι δεν καταλαβενετε ότι είναι θύματα αυτοί του ναι και έχουν μια δικιά τους πραγματικότητα όπως και εμείς έχουμε μια δικιά μας πραγματικότητα . απλά εμείς θέλουμε καλύτερη διαπραγματεψη όχι ρήξη της ελλάδας και ούτε ο τσίπρας θέλει ρήξη της ελλάδας αλλά οι κακοί χειραγωγήσανε το κοινό τους με φόβο ..ότι ο τσίπρας όχι απλά θα αποτυχη ..αλλά το θέλει κιόλας ..( έχω δυσλεξία όσον αφορά τα λαθοι) Αυτός ο άνθρωπος τσουβαλιασε τους αλήτες με τα θύματα του ναι και με αυτούς που έχουν αντέξει στην κρίση μέχρι τώρα και δεν θέλουν τα χειρότερα ..

  3. κάπως έτσι δημιουργείται ο διχασμός με δήλωσης σαν τον ηλίθιο αυτόν εδώ. θα έβαζα τέλια αλλά θα ρίξω και επιχηρήματα για το ότι είναι βλάκας με αυτό που είπε.
    Μεγάλο λάθος να αποκαλεί το 40% γερμανοτσολιάδες διότι από το 40% το ποσοστό τών γερμανοτσολιάδων είναι πολύ μικρότερο της ταξης ίσως και του 20% να είναι όντως γερμανοτσολιάδες. Μόνο που ούτε το 20% είναι γερμανοτσολιάδες πραγματικοί είναι απλά εικονικοί οι οποίοι κοιτάνε όχι απλά το συμφέρον τους αλλά κοιτάνε να μην χάσουν τα όσα δεν έχουν χάσει τόσο καιρό διότι δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση στον ίδιο βαθμό με το κατώτερο πλήρωμα. οπότε υποθετικά και μόνο το 5% υποθετικά ξανά είναι οι πραγματικοί γερμανοτσολιάδες από το 40% οι οποίοι έχουν συμφέροντα και δεν μένουν μόνο στα συμφέροντα αλλά προσπαθούν να αυξήσουν το 5% τους με φόβο παραπληροφόρηση τρομοκρατία και με προπαγάνδα όπως του μέγγα και του σκαϊ κυρίως και πιο φανερά να τρομοκρατήσουνε κόσμο και το 5% τους να το αυξήσουνε κλέβοντας % από το όχι τρομοκρατώντας κόσμο για την δραχμή κάτι που είναι όντως επικίνδυνο με πιθανότητες να γίνει..μόνο που της πιθανότητες τις μετατρέψανε σε πραγματικότητα. έτσι κερδίσανε ας πούμε 20% και φτάσανε 25% με τρομοκρατημένο κόσμο …και άλλο ένα 15% που είναι η τάξη που και αυτή φοβάτε και δηλώνη με το ναι της ότι δεν θέλει να πολέμηση διότι έχει πράγματα να χάσει πολλά που με τόσο κόπο έχει κρατήσει μέχρι τώρα..και φτάνουμε στο 40%. Αυτό που έχει κάνει ο “βλάκας” αυτός άνθρωπος και αυτός και εσείς του όχι ( και εγώ όχι ψήφισα αλλά δεν είμαι σαν εσάς καταλαβενω γιατί ψηφίσανε ναι οι άλλοι και τους λυπαμε όχι να τους βρίζω) είναι ότι δεν καταλαβενετε ότι είναι θύματα αυτοί του ναι και έχουν μια δικιά τους πραγματικότητα όπως και εμείς έχουμε μια δικιά μας πραγματικότητα . απλά εμείς θέλουμε καλύτερη διαπραγματεψη όχι ρήξη της ελλάδας και ούτε ο τσίπρας θέλει ρήξη της ελλάδας αλλά οι κακοί χειραγωγήσανε το κοινό τους με φόβο ..ότι ο τσίπρας όχι απλά θα αποτυχη ..αλλά το θέλει κιόλας ..( έχω δυσλεξία όσον αφορά τα λαθοι) Αυτός ο άνθρωπος τσουβαλιασε τους αλήτες με τα θύματα του ναι και με αυτούς που έχουν αντέξει στην κρίση μέχρι τώρα και δεν θέλουν τα χειρότερα ..

  4. Αυτοι που υποστηρίζουν την γνωμη του Δελαστικ ειναι νοητικα καθηστεριμενοι γιατι οσοι ψήφισαν ναι ξερανε οτι οι τσιπροκαμενοι θα εφερναν σκληροτερο μνυμινιο απο αυτο που αναγραφει το δημοψήφισμα και τελικά θα υπογραψουν σήμερα το μνυμονιο 3 τωρα ποιός είναι ο προδότης ;

  5. Δελαστίκ σε είχα σε τρελλή εκτίμηση.Για σοβαρότατο αναλυτή εγκυρότατο και μετά σαν δημοσιογράφο.
    Προσωπικά έκανα ΑΠΟΧΗ από στημένο τρομοψήφισμα,με (Α)μέτρητους (Τ)ρομοκρατημένους (Μ)αλάκες (ΈΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΑ ΤΑ ΑΤΜ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) να αγοράζουν Ελπίδα με δόσεις.

    Σήμερα στις Βρυξέλλες θα ψηφιστεί το μεγαλύτερο και ΝΑΙ με την προτροπή 61% ΟΧΙ!!!
    Επειδή όμως έχεις Αριστερή Κυβέρνηση με ολίγη από Καμμένη Δεξιά μέσα.δεν θα το πεις ΜΝΗΜΟΝΙΟ,θα το πεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!
    Δελαστίκ,σου αφιερώνω σε σένα και σε όλους τους περήφανους και αξιοπρεπείς ΟΧΙδες το άσμα του Μηλιώκα “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ”…

    Επίσης Να θυμίσω πως με την κατάσταση του capital control θάφτηκαν άλλα ζητήματα πολύ σημαντικά που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι τα “όπλα” των δανειστών που θα χρησιμοποιήσουν ,εάν η Κυβέρνηση Αντισταθεί και στη νέα σειρά του σήριαλ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.
    Τα “όπλα” αυτά και μάλιστα “όπλα” με άλλοθι είναι να μας κάνει πόλεμο 3 ημερών η τουρκία,έχει θαφτεί εντελώς το ζήτημα των προσφύγων και κατά τι συχνότητα εξακολουθεί να μας στέλνει η τουρκία βγάζοντας πολλά πολλά δολάρια,καθώς και ο UCK και οι “μοναχικοί λύκοι” της τζιχάντ που σίγουρα έχουν εισέλθει μαζί με τους δυστυχισμένους ανθρώπους.Επίσης να μην ξεχνάμε το DEB οποίο έχει αλώσει την Θράκη ή το προσπαθεί με μεγάλη επιτυχία…

    Στη Δημοκρατία Δελαστίκ είμαστε όλοι ΙΣΟΙ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!!

    Ακόμη και γω που ΑΠΕΙΧΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ και ξέρεις γιατί??γιατί το 1000ρικάκι που έχω στην τράπεζα δεν το σήκωσα από ΦΟΒΟ!!!ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΜΕΣΑ ΔΕΛΑΣΤΙΚ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΤΑΞΑ???
    ΖΩ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 61% ΚΑΙ ΤΟ 39% ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ!!!Ο Λ Ο Ι ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!!

    ΠΛΗΡΏΝΩ ΦΌΡΟΥΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ,ΟΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!

    …ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ “ΝΑΙ” ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΑΡΟΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ,ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ!!!!!

  6. ΝΑΙ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ

  7. ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ.ΕΝΤΑΞΕΙ…..ΝΤΟΥΡΟΣΤΙΚ;

  8. Δεν θα το παίζουμε και χαζοί τώρα. Το μνημόνιο είναι μονόδρομος απο την στιγμή που υπάρχει χρέος. Το διευκρίνησε η κυβέρνηση ότι το όχι θα σήμαινε καλύτερους όρους για τα φτωχά στρώματα και λύση του χρέους με μέτρα ανάπτυξης και όχι καθόλου μνημόνια! Εγώ όταν έριξα το ΟΧΙ ήξερα ότι θα πάμε σε μνημόνιο. Το ερώτημα ήταν σαφές, άν θέλουμε τα συγκεκριμένα υφεσιακά μέτρα που θα εκτοξεύουν το χρέος και θα ρημάζουν όχι τους πλούσιους αλλά τους φτωχούς. Καλά κάναμε εφόσον βρεθήκαμε στο δίλημμα του δημοψηφίσματος και ψηφίσαμε το ΟΧΙ και αν ξαναγινόταν το ίδιο θα ψήφιζα απο την στιγμή που έχω δύο επιλογές. Το Ναι ήταν καθαρή παράδοση σε όλα τα παράλογα, δηλαδή ναι σε όλα χωρίς αναισθητικό.

  9. Τι σημασια εχει το οχι η το ναι αφου παλι μνημονιο θα χουμε και μαλιστα σκληροτερο απο πριν αλλιως παμε στη δραχμη.

  10. Με κατι τετοια υποκειμενα σαν και αυτον διχαζεται η χωρα. Οσο για αυτους που συμφωνησαν μαζι του, τωρα που θα υπογραψει τριτο μνημονιο ο αεργος πρωθυπουργος να σας δω τι θα λετε βοδια!

    1. Αν εμείς είμαστε βόδια τότε εσύ είσαι βοϊδομούσχαρο γιατί ψήφισες Ναι σε όλα. Το μνημόνιο είναι μονόδρομος, αλλά οι όροι του θα πρέπει να είναι ανθρώπινοι, με φορολογία πλούσιων και με ανάπτυξη. Το όχι ήταν όχι σε κάτι που οδηγεί σε πλήρη καταστροφή. Αν θέλουμε όχι σκέτο χωρίς μνημόνια, κάτι το οποίο δεν υπήρχε ως ερώτημα παρά μόνο στους κουκουέδες, τότε θα πρέπει να τους μουτζώσουμε και να φύγουμε απο την Ε.Ε. Οι τράπεζες είναι δικές τους αλλά τα λεφτά που μας εμποδίζουν να πάρουμε είναι δικά μας. Δεν μουτζώνεις, συζητάς αναγκαστικά γιατί η θέση μας είναι δύσκολη.

Comments are closed.