ΧΑΜΟΣ στο λιμάνι της Μυτιλήνης – 2000 ΛΑΘΡΟμετανάστες ήρθαν από Κύπρο – ΓΕΜΙΣΕ το νησί – Ευχαριστημένη κυρά – Τασία; Χαίρεσαι; (φωτο)

Κοινοποίηση:
METANASTES1

Σε λίγο θα φεύγουμε εμείς για να μείνουν αυτοί…ΑΙΣΧΟΣ

Απόβαση μεταναστών είχαμε χτες στο λιμάνι Μυτιλήνης.Το Κυπριακό κρουαζιερόπλοιο ΣΑΛΑΜΙΣ χτες περισυνέλεξε πάνω από 1500 μετανάστες από το Αιγαίο και τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι Μυτιλήνης.

Να τονίσουμε ότι επέστρεψε το χάος στο λιμάνι Μυτιλήνης καθώς άρχισαν να ξαναστήνουν σκηνές οι μετανάστες στον χώρο του λιμανιού αλλά και γύρω από αυτό..

Είμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού με τον τουρισμό να αρχίζει δειλά δειλά να φαίνεται στην Λέσβο αλλά σύντομα και πάλι αναμένεται να έχουμε μεγάλη πτώση….

Αυτήν την στιγμή στην Λέσβο παραμένουν πάνω από 3500 μετανάστες, οι οποίοι λόγω του αυξημένου επιβατικού κοινού (τα πλοία είναι είδη γεμάτα) αδυνατούν να φύγουν από το νησί και έτσι σύντομα αναμένουμε να ξεπεράσει κατά πολύ τις 4000 μεταναστών που θα είναι στο νησί


11868724_594085020730596_1914422087_n IMG_0573 IMG_0575

METANASTES1METANASTES2METANASTES3METANASTES4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αφήστε τα περί οικονομιας … τα αφεντικά στις 20 Αυγούστου μόλις πληρωθούν τα 3,2 δις ..απολυουν ΤΣΙΠΡΑ -ΚΑΜΜΕΝΟ και ολόκληρη την συγκυβέρνηση του ΤΟΞΟΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΊΩΝ» δλδ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ …
    η σελίδα γυρίζει…. ακολουθούν τρελα πράγματα και γεωπολιτικές – στρατηγικές στρατιωτικό – οικονομικές ανατροπές..ειναι η ώρα των ΕΘΝΙΚΙΣΤΏΝ
    παρακάτω από το επίκαιρο θέμα των ημερών ..ένας τομέας (καθοριστικός) όπου θα παιχτει πολύ σοβαρό παιχνίδι .
    … ..Λαθρομεταναστες να γιατι η λύση ειναι ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ διότι και εδώ ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΏΝ έχει πρόγραμμα και λύση το θέμα ειναι απλό, χωρίς φωνές, τσακωμούς, αντι-παραθέσεις, οργή… απλά και ανθρωπιστικα, χωρίς ΜΚΟ κλπ εμπλεκόμενους αεριτζήδες / απατεωνες …ούτε λόγια.. ούτε τίποτα » ΆΜΕΣΗ καταγγελία όλων των υπογεγραμμένων ανοητων συνθηκών που έχουν επιβάλει οι δουλέμποροι της ΕΕ και των ΗΠΑ με στόχο, να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ανοιχτη φυλακή άμοιρων ταλαίπωρων ανθρωπων και στην συνέχεια να διοχετεύονται στα βιομηχανικά κράτη ,,,, για να ρίξουν τα μεροκάματα σε *5 ευρω ημερομίσθιο, από ανατολη έως την δύση του Ηλίου, ώστε να αντ`αγωνιστούν την φθηνή, σε εργατικά χέρια ΚΙΝΆ κλπ » αυτό ειναι το σωστό, αλλά με Κλαμένους … Τσιμπλες κλπ, πάσχοντες από μογγολισμό …δοτούς υπαλλήλους …ΔΕΝ ειναι δυνατόν να γίνει αυτή η πρέπουσα ανθρωπιστική ενέργεια και θα μας λεν συνεχώς οι υπηρέτες των δουλεμπόρων από πολιτικαντηδες… ΜΚΟ έως ΜΜΕ ότι τάχα έχουν πνιγεί στο προβλημα» και ο στοχασμός…. Εεε και τι να κάνουμε να τους πεταξουμε στην θάλασσα ???? ΌΧΙ ρε υποτελείς διεκπεραιωτές που -νομίζετε ότι δουλεύετε τον κόσμο- ..και αυτούς τους ταλαίπωρους λαθρομεταναστες θύματα δουλεμπορίας (τάχα τους δίδετε και δικαιωματα τους κάνετε τάχα Ελληνες αυτοί οι ανθρωποι δεν θελουν τέτοιες μαλακιες ….ταξιδιωτικα έγγραφα θελουν για να πάνε να βρουν την μοίρα τους όπου αυτοί θελουν…. αλλά επάνω τους, έχουν στηθεί οικονομικά παιχνίδια πολλά χρήματα….πχ στο πλοίο της ΑΝΕΚ πόσα χρήματα θα πέσουν??? χωρίς φυσικά να λύνεται το θέμα… ένα θέμα .που θα επιδεινώνεται καθημερινά… και ώρα με την ώρα….και στα άλλα νησιά τι γίνεται ??? μήπως γιατι βρεθηκε και κάποια χρυσή τομή τώρα στα δύσκολα και στις αναδουλειές κάποιες ναυτιλιακες να οικονομήσουν τον αγλέουρα ??? κλπ…κλπ….ΤΕΛΙΚΆ στοπ στο φαγοπότι εις βάρος των λαθρομεταναστων…. μόνο με την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ στην εξουσια όλα αυτά λύνονται σε ώρες …με το προγραμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ειναι ξεκαθαρο και άπαντες οι αεριτζήδες – απατεωνες και κάθε Τασία στον πάγκο τους !!!!

  2. Προτείνω με τα χρήματα του πακέτου που έρχεται τώρα από Ε.Ε. για το μεταναστευτικό, με όσα απομείνουν από αυτά που θα φαγωθούν από τα λαμόγια, να αγοραστούν ξαπλώστρες και ομπρέλλες παραλίας να μην μένουν έτσι οι “πολιτικοί πρόσφυγες”…..

Comments are closed.