Χαμός στη Βουλή – Κωνσταντοπούλου: “Με στοχοποίησες λέγοντας “«Ζωής θέλοντος»”

Κοινοποίηση:
kwnstantopoulou

Ένταση επικρατεί από το πρωί

Πριν από λίγα λεπτά είπε τα εξής η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Επιχειρούν να στοχοποιήσουν με τρόπο ανήθικο αυτά για τα οποία είχαμε αγωνιστεί. Από την τρίτη το πρωί κ. Τσακαλώτε με στοχοποιήσατε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο θα μπει στην Βουλή, Ζωής θέλοντος. Εγινε ένα όργιο επίθεσης σε όποιον κοινοβουλευτικό παράγοντα ήθελε να υπερασπιστεί τα κοινοβουλευτικώς κεκτημένα», είπε η Πρόεδρος της Βουλής.

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για αδιανόητες εκφράσεις εκ μέρους του κ. Τσακαλώτου ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει επίθεση στον κ. Σαμοϊλη που προήδρευε κατηγορώντας τον ότι με δόλο καθυστερεί την συνεδρίαση.

Η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον Αλέκο Φλαμπουράρη κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί το πρωτοσέλιδο εφημερίδας  λέγοντας ότι κι εκείνος ακολούθησε τον ίδιο δρόμο λέγοντας ότι «Ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε ενδεχομένως να είχαν πιο στενή συνεργασία»

«Πως τολμάτε να στοχοποιείται προέδρους επιτροπών, την Πρόεδρο της Βουλής, πως τολμάτε να τους αποδίδετε δόλο όταν προσπαθούν να τηρήσουν την διαδικασία;», είπε εμφανώς οργισμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου ρώτησε ακόμα τον κ. Τσακαλώτο γιατί ξεκίνησε την στοχοποίησή της και γιατί την αποδέχεται. Είπε ακόμα ότι δεν την εκφράζει η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός και να μην παραβιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: