ΧΑΟΣ στα ΣΥΝΟΡΑ με τα ΣΚΟΠΙΑ – Επίδειξη ισχύος με ΑΝΕΛΕΗΤΟ ξύλο, από τους Γυφτοσκοπιανούς απόγονους του…Βουκεφάλα που έγιναν διεθνώς ΡΕΖΙΛΙ!! (φωτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
skopia

Μεγάλος αριθμός προσφύγων και μεταναστών,πάνω από …1.500, που βρισκόταν στην ουδέτερη ζώνη των Σκοπίων με την Ελλάδα, στο ύψος Γευγελής-Ειδομένης, κινήθηκε παράπλευρα και κατόρθωσε να περάσει τη συνοριακή γραμμή από μέρος που δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία και στο οποίο δεν είχαν τοποθητηθεί συρματοπλέγματα από την μεριά της αστυνομίας των Σκοπίων.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας των Σκοπίων, μόλις αντιλήφθηκαν την μαζική διέλευση προσφύγων χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψη και τους χτύπησαν με γκλομπς προκειμένου να επιστρέψουν στο φυλαγμένο σημείο της ουδέτερης ζώνης με την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ REUTERS

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους περίπου 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες που ήταν στην ουδέτερη ζώνη κατόρθωσαν και εισήλθαν στο έδαφος των Σκοπίων, παρά την απαγόρευση από την αστυνομία. Πολλοί από αυτούς, αρχικά, κρύφτηκαν σε αγρούς και λίγο αργότερα έφθασαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Γευγελής.

ΦΩΤΟ REUTERS

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας των Σκοπίων χρησιμοποίησαν επίσης χειροβομβδίδες κρότου-λάμψης στο ίδιο σημείο, για να εμποδίσουν πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν τη συνοριακή γραμμή.

ΦΩΤΟ REUTERS

Από τη χθεσινή επέμβαση της αστυνομίας τραυματίστηκαν ορισμένοι πρόσφυγες και τέσσερις από αυτούς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ?

  2. Κοίτα ρε μέχρι κι οι σκοπιανοί είναι καλύτεροι από το μπουρδέλο το δικό μας

  3. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ !!!!!

    Οχι ειναι μαλακες οιι σλαβοσκοπιανοι να γινουν ενα μπουρδελο οπως μας εχουν καταντησει οι διεθνιστες στην Ελλαδα;;

    Στο ψαχνο πρεπει να ριχνουν.

    Να καθοντουσαν σπιτακι τους ή να πανε στους ομοθρησκους τους!!

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!
    Ρε πατε καλα;;;μαλλον θελετε κτηνιατρο. Αυτα ειναι κρατη που σεβονται τον πληθυσμο τους και τα χωματα τους. Εχθες τους χειροκροτουσατε. Σημερα τους κατηγορειτε. Ας ειναι. Τι θα αφησουν το κρατος τους να γινη ενα απεραντο μπουρδελο οπως το Ελλαδισταν;;

  5. Αυτης της νοοτροπιας ειναι ολοι οι σλαβοι!

Comments are closed.