ΧΑΟΣ στην πλατεία Βικτωρίας- Μπόχα και βρώμα παντού – Υγειονομική βόμβα το νέο Ισλαμαμπάτ (βίντεο&φωτο makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
plateia-viktwrias1

H κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο

Η κατάσταση με την συνεχιζόμενη έλευση και συσσώρευση λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας έχει ΞΕΦΎΓΕΙ! Η πλατειά Βικτωρίας να έχει καταληφθεί επί της ουσίας από λαθρομετανάστες.Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών αντιδρούν πλέον στην κατάσταση αυτή.Η βρώμα και η μπόχα έχουν απλωθεί παντού.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το makeleio.gr

plateia-viktwrias10plateia-viktwrias12plateia-vikterias13lateia-viktwrias4plateia-viktwrias14

plateia-viktwrias7plateia-viktwrias8plateia-viktwrias9

plateia-viktwrias5plateia-viktwrias6

plateia-viktwrias3plateia-viktwrias4

plateia-viktwrias1plateia-viktwrias2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ιάσων-Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη,ουδέν κλάμα αναγνωρίζεται!, λέει:

    Πάει,πέρασαν οι εκλογές και εσύ διάλεξες να ενισχύσεις με την ψήφο σου τα ανθελληνικά μορφώματα(από δεξιά μέχρι αριστερά) ή επιλέγοντας τον καναπέ της αποχής.Τώρα φωνάζεις και διαμαρτύρεσαι για κάτι που εσύ διάλεξες!Δυστυχώς για εσένα,ο καιρός όπου έφταιγαν μόνο οι προδότες πολιτικοί πέρασε ανεπιστρεπτί.Όλοι πλέον γνώριζαν,όχι μόνο το πόσο προδότες και ανθέλληνες είναι οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” πολιτικοί,αλλά και το τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων.Εν πλήρη γνώση ψήφισες αυτό για το οποίο τώρα διαμαρτύρεσαι!Μην αναζητάς αλλού τους φταίχτες,μην ρίχνεις αλλού τις ευθύνες,μην πέσεις από τα σύννεφα όταν θα έρθουν αυτά για τα οποία έδωσες την “νωπή λαϊκή εντολή” και κυρίως μην απαιτείς από άλλους να λύσουν το πρόβλημα που εσύ,με την ψήφο ή την αποχή σου,δημιούργησες!
    Υ.Γ.1) Ένας νόμος που απαγορεύει την ελεύθερη κατασκήνωση που χάθηκε;
    Υ.Γ.2) Ποίοι “Σύριοι πρόσφυγες” ρε,έχει Καμπούλ η Συριά;

  2. ΖΗΤΩ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ .ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ , ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ-Υ-ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΑΝΘΕΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ-Υ-ΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Comments are closed.