Χειροπέδες στο 45χρονο ΖΩΟ που είχε δέσει και έσερνε το σκύλο με το αυτοκίνητό του στην Αλφειούσα

Κοινοποίηση:
skylos_car

Μπερδέψαμε τα ζώα και τους ανθρώπους να ξέρετε…Ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με ένα 61χρονο ημεδαπό, είχε δέσει με σκοινί πίσω από το αυτοκίνητό του και έσερνε ένα σκύλο

Συνελήφθη, χθες (21-5-2016) το μεσημέρι, στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβασης της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Η ίδια κατηγορία βαρύνει και ένα 61χρονο ημεδαπό, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από καταγγελία, ο 45χρονος ενεργώντας από κοινού με τον 61χρονο, στις (20-5-2016) το μεσημέρι, στην Αλφειούσα Ηλείας, είχε δέσει με σκοινί ένα σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο του και τον έσερνε.

Ο σκύλος εντοπίστηκε, στην ίδια περιοχή νεκρός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ενώ από την προανάκριση που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 45χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ο νεκρός σκύλος, παραδόθηκε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Πύργου και παραγγέλθηκε εξέταση για τα αίτια του θανάτου του, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πόρταλ Myilianews.gr

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Φίλε Ανώνυμε, καλά τα λες μόνο που η λέξη γυφταριό καμία σχέση δεν έχει με το περιστατικό. Όλοι οι απάνθρωποι δράστες στους οποίους αναφέρεσαι είναι ομογενείς μας. Κανείς γύφτος.

  2. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. ΡΕ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΥΡΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ? ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΔΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΡΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΔΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΡΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΛΟΔΑΠΟ ΕΡΓΑΤΗ,ΚΤΗΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Α-Ν-Θ-Ρ-Ω-Π-Ο=Σ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ.

Comments are closed.