Χ.Α: “Υπερήφανος ως προδότης – Τσίπρας: Όταν πρόκειται για “προσφυγικό”, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tsipro__article

“Δεν χάνει ευκαιρία ο Έλληνας (;) πρωθυπουργός να τονίσει με κάθε ευκαιρία πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την εθνική κυριαρχία της χώρας παρά μόνο για τις ιδεοληψίες του και την παραμονή στην εξουσία.

Τα εθνικά ατοπήματα – εγκλήματά του είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα. Από την έλλειψη σεβασμού στον εθνικό Ύμνο, από την δήλωση πως η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα (!), από την αποδοχή της προσβολής των εκατομμυρίων θυμάτων του Μικρασιατικού Ελληνισμού, αφού για τον Τσίπρα η Σμύρνη είναι “μια πόλη-σύμβολο της ειρηνικής συνύπαρξης, της αδελφοσύνης, την συνεργασίας” μέχρι την χθεσινή δήλωση στο Παρίσι περί ανύπαρκτης εθνικής κυριαρχίας οι προδοσίες του είναι αμέτρητες!

Καθόλου εντύπωση δεν προκαλεί λοιπόν η χθεσινή δήλωση από την συνάντηση στελεχών της Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Οικολογίας όπου ο Mr Alexis δήλωσε: “Δεν μπορεί η λογική της εθνικής κυριαρχίας να υπερτερεί έναντι των κοινών ευρωπαϊκών κανόνων, όταν πρόκειται για το προσφυγικό πρόβλημα. Σήμερα που είμαστε μπροστά σε μία κρίση που υπερβαίνει ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπάρχουν κοινοί κανόνες και μπορούν κάποιες χώρες, στο όνομα της εθνικής κυριαρχίας, να κλείνουν τα σύνορα”.

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό οι δηλώσεις του πρωθυπουργού. Ο κομμουνιστής Τσίπρας στα εθνικά θέματα παραμένει πιστός στην ιδεολογία του: Δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία!”, σχολιάζει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μία ευαίσθητη αντιρατσίστρια, που μάσησε την καθεστωτική προπαγάνδα των καναλιών, πήγε στο Ελληνικό να προσφέρει βοήθεια στα “κατατρεγμένα προσφυγόπουλα”.
    Αντί όμως για πεινασμένα παιδάκια συνάντησε συμμορίες ληστών, που σε χρόνο μηδέν ξάφρισαν ό,τι υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητό της, την τσάντα, το κινητό και όλα της τα υπάρχοντα. Τα ίδια και χειρότερα έπαθε και η ευαίσθητη και ανθρωπίστρια φίλη της που την συνόδευε.

    υπαρχουν κ τα ντοκουμεντα για οποιον γουσταρει

    1. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΟ,ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  2. μονο που τον ακουω μου ανακατευει το στομαχι, ειναι επικινδυνος

  3. EΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ 47 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΙΟ ΜΟΥΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΟΥΝ&^%ΠΑΝΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΓΚΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ! ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΖΟΠΙΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ…ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΥΡΙ” ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ…ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ IQ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΑΛΛΑ “ΨΟΦΟΣ”!!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ” ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ…ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ….ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ…ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΤΕ!!ΒΟΔΙΑ Ε!!ΒΟΔΙΑ!!

Comments are closed.