ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ…. (Αποκλειστικό: φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
syntaxiouxos-4

Μια σοκαριστική σκηνή διαδραματίστηκε σήμερα… έξω από το υπουργείο Υγείας, όταν γυναίκα που λάμβανε μέρος στην κινητοποίηση των συνταξιούχων, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συγκεντρωμένων. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

syntaxiouxos-1

syntaxiouxos-2

syntaxiouxos-4

 Νεότερη ενημέρωση:  Άκαρπη απέβη πριν απο λίγο η συνάντηση αντιπροσωπείας συνταξιούχων με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό. Σύμφωνα με τους συνταξιούχους, ο υπουργός υγείας δεν δεσμεύτηκε σε κανένα απο τα αιτήματα τους για την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της Ασφάλισης( με την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων και την πλήρωση των κενών θέσεων), καθώς και τις περικοπές που υφίςτανται σε ιατροφαρμακευτικές παροχές και εξετάσεις. Οι συνταξιούχοι δηκωςαν ότι απο σήμερα βριςκονται σε αγωνιςτική “επαγρύπνηςη” ακόμη και στις μέρες των εορτών. Αρχής γενομένης απηύθυναν κάλεςμα για συμμετοχή τους στην αυριανη συγκέντρωςη γιατρών και νοςηλευτών του νοσοκομείου Ευαγγελισμός , στις 8 το πρωί, έξω απο τα επείγοντα περιςτατικά. Παράλληλα, οι συνταξιούχοι θα συμμετάςχουν και στην κινητοποιηςη της 3ης Δεκςμβριου που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Προηγουμενη ενημέρωση: Τα  περήφανα γηρατειά στους δρόμους.Το makeleio.gr πάντα καλύπτει τις κινητοποιήσεις των απόμαχων της εργασίας…

Σήμερα όμως λέμε ντροπή..

Δείτε τις εικόνες από την πλατεία Κοτζιά…

Όλοι φωνάζουν για τις μειώσεις των συντάξεων… αλλά κανείς δεν βγαίνει στους δρόμους…

Μετρήστε πόσοι συμμετέχουν αυτήν την ώρα στην κινητοποίηση…

Βολεμένα γερόντια… δεν φτάνει που καταστρέψατε την χώρα….

Βγείτε ρε για τα παιδιά σας και τα εγγόνια

συνταξιουχοι3 συνταξιουχοι2 συνταξιουχοι1

 

ΠΡΙΝ από λίγο έφτασαν στο Υπουργείο Υγειας

suntaksiouxoi5 suntaksiouxoi4 suntaksiouxoi3 suntaksiouxoi2 suntaksiouxoi1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μην λυπάστε κανέναν ! Πασόκ , ΝΔ και Σύριζα ψηφίζουν !
    Ξέραν τι πρόκειται να τους συμβεί όλοι τους ! Καλό ψόφο να έχουν !
    Μην λυπάστε κανέναν τους !

  2. Τα περιφανα γηρατεια τι ψηφιζαν τοσα χρονια;
    ΑΓΑΜΗΔΙΑ

  3. ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΌΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΌΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΘΕΟΣ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣ Κ ΠΟΥΜΕ ΘΕΕΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ!

Comments are closed.