Από το παρκέ με τα αθλητικά παπούτσια, αποδείχθηκε κομματάκι δύσκολο να σταθεί …όρθια με την 15ποντη γόβα στο παρκέ του Λευκού Οίκου και μπροστά στον πλανητάρχη… Τουλάχιστον τρεις φορές πήγε να πέσει δημιουργώντας τέτοια αγωνία στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα που από κάποια στιγμή και έπειτα την παρατηρούσε συνέχεια με την άκρη του ματιού του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε τη Δευτέρα στο Λευκό Οίκο τις ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του πανεπιστημίου του Κονέκτικατ. Μέλος αυτής και η Στεφανί Ντόλσον, η οποία για να συναντήσει τον πρόεδρο Ομπάμα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα γοβάκια. Ατυχη επιλογή. Συνηθισμένη στα αθλητικά, προφανώς, η μπασκετμπολίστρια αδυνατούσε να ισορροπήσει πάνω στα τακούνια με αποτέλεσμα τρεις φορές να κινδυνέψει να σωριαστεί στο πάτωμα του Λευκού Οίκου και να δημιουργήσει… αγωνία σε όλους καθώς την παρατηρούσαν συνεχώς φοβούμενοι ότι θα πέσει.
Ενας από αυτούς και ο κ. Ομπάμα, ο οποίος ακόμη και όταν αγκάλιαζε τον προπονητή της ομάδας με την άκρη του ματιού του παρατηρούσε την ψηλή ξανθιά μπασκετμπολίστρια. Μάλιστα, την ώρα που η πήγαινε να πάρει τη θέση της για την αναμνηστική φωτογραφία φάνηκε να χάνει εντελώς την ισορροπία της και να… χαροπαλεύει. Τα αντανακλαστικά του προέδρου Ομπάμα, ευτυχώς είναι καλά και πρόλαβε να την σώσει.
ΠΟΙΑ ΜΙΣΕΛ ΡΕ ΧΙΟ ;;;Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΜΠΑΜΑΣ ;;;ΓΙΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Η ΜΙΣΕΛ ΝΑ ΔΗΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…..
Σαν τραβέλι β διαλογής είναι ρε παιδί μου…