ΩΧ ΑΜΑΝ – Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ξεκίνησε για τον Αλέξη Τσίπρα- Τι αντίκρισε στην χθεσινή του ομιλία στο Αιγάλεω;(φωτο)

Κοινοποίηση:
tsipras

Πως αλλάζουνε τα πράγματα…

Η φωτογραφία είναι από την αποψινή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, με…ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα , στο Αιγάλεω (παρά το καλό σκηνοθετικό άπλωμα, διακρίνουμε την μικρή προσέλευση του κόσμου με δεδομένο της δύναμης που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοτε στην Δυτική Αττική).

aigaew tsipras3

Βλέποντας το live, θυμόμαστε και το χθεσινό του κοινό στη Κρήτη, και το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.μικρή η προσέλευση των πολιτών και απουσιάζει η νεολαία.Και δεν είναι η διάλυση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να το δικαιολογήσει αυτό, αφού μιλάμε για μία έτσι και αλλιώς μια μικρή σε μέλη νεολαία, σε ότι αφορά τα ενεργά μέλη της.

Και αν σκεφτεί κάποιος, ότι στο πρόσφατο δημοψήφισμα, που τσαλαπάτησε ο Αλέξης Τσίπρας, η νεολαία σε ποσοστό κατά 80% ψήφισε ΟΧΙ, είναι εμφανές ότι η νεολαία απογοητεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΟΒΙΔΙΑ μνημονιακή μεταμόρφωση του Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης αποδείχτηκε ακόμη μια φορά ότι ο δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο του Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, ΑΠΕΤΥΧΕ να συγκεντρώσει τους πολίτες όπως έγινε με την συγκέντρωση του “ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ”, που διοργάνωσε τον Ιούλιο του 2015…στην οποία ήταν ήταν τρεις και ο…Μπίρμπας.Οι δημότες του Αιγάλεω έχουν γυρίσει προ καιρού την πλάτη στην ανίκανη δημοτική αρχή του.

Άλλωστε και ο ίδιος ο δήμαρχος του Αιγάλεω είναι εξαφανισμένος από την τοπική κοινωνία και είναι ιδιαίτερα αντιπαθής στους δημότες αλλά και στους εργαζόμενους του δήμου…διότι εφαρμόζει τις μνημονιακές πολιτικές πολύ πριν από την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο/Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ λέει:

    ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗ Κ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΕΡΟΔΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ https://youtu.be/SrI9DKCPYcA

  2. Ο/Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΜΕς ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ λέει:

    ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗ Κ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΕΡΟΔΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩΝ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ https://youtu.be/SrI9DKCPYcA

  3. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ Κ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Κ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ https://youtu.be/W16xj0_Fnpc

  4. Οπως παντα παμπονηροι οι κομμουνιστες στο ελλαδισταν.
    θα παραδωσουν την Ελλαδα στην “δεξια” να εφαρμοσει τα καυτα μετρα του 3ου μνημονιου και οι ιδιοι εκ του ασφαλους θα συνεχισουν τον….ταξικο αγωνα!
    Χαρειται …νεοδημακρατες “δεξιοι” για την καυτη πατατα που σας ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΝΑΛΕΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ολο το τοξο σοβιετικο ειναι
    ας εφαρμοσουν το μνημονιο οι …φανεροι,
    τα καλα παιδια του συστηματος
    οι υπερσπιστες του λαου
    μαυρο στους αστικοτσιφλικαδες καπιταλες φερεφωνα των τραπεζιτων τοκογλυφων, μπουρζουαδες υπερασπιστες του κεφαλαιου που πινουν το αιμα του λαου , ο αγωνας ειναι ταξικος
    εργατη πολεμα σου πινουνε το αιμα
    εργατη χωρις εσενα γραναζι δεν γυρνα
    προλεταριοι ολων των χωρων ενωθειται
    να ορμηξετε στους Ελληνες μπουρζουαδες κεφαλαιοκρατες
    να τους αρπαξατε την ατομικη ιδιοκτησια τους
    να μας την παραδωσετε …

  5. Τι λέτε; ποια μικρή συγκέντρωση.. εγώ ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσω, αλλά όχι και μικρή συγκέντρωση. Για την εποχή, είναι αρκετά ικανοποιητική.

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ. ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕς ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙς,ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΚΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΙΧΝΗ ΚΟΥΦΑΛΕς.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑς ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕς. Ο ΚΑΙΡΟς ΕΦΤΑΣΕ!!!!

Comments are closed.