“Όσοι ψηφίζουν, πλέον, Χρυσή Αυγή είναι φασίστες. Πρόκειται για κόμμα δολοφόνων”

Κοινοποίηση:
alexandra

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θεωρεί κόμμα δολοφόνων τη Χρυσή Αυγή και όσους την ψηφίζουν, πλέον, φασίστες.

Η Χρυσή Αυγή ήρθε τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Πρόκειται για ψήφο αντίδρασης και δυσαρέσκειας ή για ψήφο ανάδειξης ενός ακροδεξιού, ναζιστικού «είναι» της ελληνικής κοινωνίας;

Όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Είναι το δεύτερο που είπες. Πρόκειται για φασίστες, αυτό πιστεύω. Υπάρχουν τελικά άνθρωποι, και σήμερα, που είναι φασίστες. Αυτοί που αποφάσισαν ότι αυτό θέλουν, αυτό τους εκπροσωπεί, αφού αυτό βρέθηκε. Δεν πρόκειται για κάτι άλλο, παρά για φασίστες, άνθρωποι που πρεσβεύουν το φασισμό. Ας μην τους ρίχνουμε ελαφρυντικά όπως τη δυσαρέσκεια κλπ. Αυτό συνέβη στην πρώτη φάση που ψήφισαν γιαγιούλες, για παράδειγμα, στην Αχαρνών και τον Άγιο Παντελεήμονα. Πλέον έχουμε δει το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και δεν υπάρχουν τέτοιες δικαιολογίες. Πρόκειται για κόμμα δολοφόνων.

aixmi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

105 Σχόλια

  1. Ως τώρα δεν είχα πειστεί ότι η ΧΑ είναι κόμμα δολοφόνων. Αλλά όταν το λέει αυτό μια Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αυτός ο ογκόλιθος της τέχνης, αυτό το ιερό τέρας της υποκριτικής, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, χωρίς άλλη σκέψη !

    Για όποιον δεν γνωρίζει τι εστί Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο καλλιτεχνικό στερέωμα, να του υπενθυμίσω λίγα πράγματα από το πλούσιο βιογραφικό της…

    Συμμετείχε σε σειρές παγκοσμίου εμβέλειας (τύφλα να έχει το Game of Thrones) και αδιαμφισβήτητης καλλιτεχνικής αξίας, όπως :
    Δύο ξένοι
    Στρίβειν δια του αρραβώνος
    Άνω κάτω τελεία
    Η αδερφή της αδερφής της αδερφής μου (δεν κάνω πλάκα, αυτός είναι ο τίτλος)
    Εντιμότατοι κερατάδες
    και φυσικά στην ασύγκριτη, στην άφθαστη, στην κλασσική, στην αείμνηστη ΛΑΜΨΗ του Νίκου Φώσκολου !!!!

    Επίσης έχει παίξει στα παγκόσμια blockbuster :
    SAFE SEX και
    Η Αγάπη είναι Ελέφαντας
    (λίγες συμμετοχές σε ταινίες, όπως εξάλλου όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί, οι οποίοι δεν πουλάνε την τέχνη τους στον βωμό του κέρδους του cinema αλλά προτιμούν το θέατρο -και τις σειρές βεβαίως, βεβαίως).

    Μετά από αυτά, όλοι μώκο…. Ό,τι πει η Αλεξάνδρα… είμαστε πολύ μικροί για να φέρουμε αντιρρήσεις.

  2. δεν δικαιούται δια να ομιλεί η τέως βίζιτα του πασόκοκουτσογιωργάκη…

    όπως θα της έλεγε και ο συχωρεμένος μένιος!!!!

  3. Άντε μαλάκω, εγινες γνωστή στο Πανελλήνιο, αρχίδω!

  4. Σωστα τα λεει, δεν ειναι κατι νεο. Ο σκληρος πυρηνας των φασιστων ειναι τραμπουκοι κατσαπλιαδες. Λογικα θα καταληξουν στη φυλακη.

    1. Κατσαπλιαδες ειναι οι αναρχoTσυριζαιοι που πανε χερι χερι με τους κατσαπλιαδες του UCK βουρλο.Και τα προδοτικα μιασματα θα πανε φυλακη οταν ερθει η ωρα.εδω θα ειμαστε

  5. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ , ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΑ .
    ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ-ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ-ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Α Π Λ Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Α ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ’ΣΑΙ ΑΛΕΞ-ΑΝΔΡΑ
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ———- Θ Α Γ Ι Ν Ε Ι Α Υ Τ Ο ———–

  7. φτου να χαθεις βρωμα του κερατα, ειχα πληρωσει και εισητηριο για να σε δω σε θεατρικη παρασταση

  8. ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΙΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ…ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ…ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑΖΙ ΚΛΠ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ…….ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΙΔΕΣ…..ΚΟΠΡΟΙ Α ΚΟΠΡΟΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ….

  9. Είσαι και ηλίθια και αξιολύπητη.

    Το καθεστώς ακολούθησε το ρητό του Χίτλερ που είχε πει
    “Πες ένα μεγάλο ψέμμα
    Πες του με απλά λόγια
    Επανάλαβέ του διαρκώς
    και θα το πιστέψουν. ”

    Αντε γεια σου κότα, που σοκαρίστικες κιόλας
    κι είναι κόμμα δολοφόνων, από πού το έβγαλες το συμπέρασμα ρε ζώον όρθιο;
    Επειδή στο επανελάμβαναν επί μήνες μέχρι εμετού;;;;
    Όποιος έχει μυαλό και σκέπτεται αντί να αναμασάει τους εμετούς των οικονομικών δολοφόνων της χώρας, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτικών απόψεων κατάλαβαίνει ότι το κόμμα των δολοφόνων δεν είναι η χα, αλλά αυτοί που την κατηγορούν.
    https://www.youtube.com/watch?v=1JCl5795akE

    Ζώον όρθιο, που διαλύεται η χώρα, που απογυμνώνονται οι Έλληνες από κάθε ελευθερία και συνταγματικό δικαίωμα κι εσύ μας κάνεις εμετό στα μούτρα τις παπάρες του πρετεντέρη

    Ούτε να σε ξαναδούμε ηλίθια, που προσπαθείς να κερδίσεις λίγη δημοσιότητα και να γίνεις αρεστή στην χούντα βρίζοντας τη χ.α. επειδή δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο.

    Αντε να ζητιανέψεις καμιά επιδοτησούλα από την χούντα των τοκογλύφων δολοφόνων.

    Από μας τελείωσες.

  10. Όλοι όσοι ψηφίζουν τα κόμματα του “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”,ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων,για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών αλλά και για κάθε εγκληματική πράξη τους,για τα ανυπολόγιστα οικονομικά,και όχι μόνο,σκάνδαλα των “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” βο(υ)λευτών.
    Είναι υπεύθυνοι και 100% συνένοχοι,για τον κάθε τεμπέλη δημόσιο υπάλληλο,για τον κάθε παπαγολοδημοσιογράφο που μας έκρυψε την αλήθεια,για τον κάθε φοροφυγά,για την κάθε μίζα που πήραν οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” πολιτικοί.
    Είναι συνειδητά,συνένοχοι στο ξεπούλημα της Ελλάδος.
    Τέλος όλοι οι ψηφοφόροι των κομμάτων του “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”,έχτισαν λιθαράκι-λιθαράκι,το μόρφωμα τις μεταπολίτευσης που μας οδήγησε στην Ελλάδα των μνημονίων του σήμερα!!!
    Όσον αφορά τους απολυμένους “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” ψηφοφόρους.Η ψήφος στο “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” συνιστά προδοσία και ενώ την προδοσία πολύ αγάπησαν,ο προδότης πετάχτηκε στην άκρη για να ψοφήσει μόνος και αβοήθητος…Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει ο χαρακτηρισμός “προδότης”,μπορείτε να ασπαστείτε τον χαρακτηρισμό “χρήσιμοι ηλίθιοι”.
    Υ.Γ.1) Βρε κολόγρια,για ποίες γιαγιούλες μας λες;Αυτές ήταν συμμαθήτριες σου!Επίσης μάθε πως στην ηλικία που είσαι,τα βυζιά σου έχουν φτάσει στα γόνατα,φόρα και κανένα σουτιέν!!!
    Υ.Γ.2) Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι,ο μόνος δρόμος είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΠΑΛΙ!!!

  11. EAN HΣOYN NEA ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΗΘΟΠΙΟΙ.ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΚΑΛΑ ΦΟΡΑ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΛΕΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΗ. ΑΦΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ>

  12. συμφωνώ με την κυρία αυτή είναι η αλήθεια
    και έχω να πω ότι είναι πολύ σέξι
    δεν θα την βαριόμουν να την απολαμβάνω
    με τρέλα αν ήταν δικιά μου

  13. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ , ΑΝ ΔΕΝ Σ΄ΑΡΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΟΥΣΤ , ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Από την αρχή της γένεσης των Εθνών, ο Έλληνας ήταν Εθνικιστής και όπως λέει ο Ίωνας Δραγούμης όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, σταματά να είναι και Έλληνας.

    καταλαβαινω εσας τους αριστερους νεοταξιτες , μπολσεβικους αναρχοφασιστες ………..ΔΕΝ νοιωθετε Ελληνες και ταυτοχρονα μισειτε εμας τους Ελληνες.

  15. oti kanane την ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΕΡΦΑΤΟ,ΑΝΤΡΟ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ-,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ-ΙΣΡΑΗΛ

  16. Η …”κυρία” , όντας στην αφάνεια αλλά & στη πείνα , χρόνια τώρα ,
    αποφάσισε να εκφέρει την “αντί” άποψη !
    Το μέγιστο όπλο του κάθε πικραμένου να βγει από το σκότος !
    Κάνει κριτική για τη ΧΑ, έτσι γενικά !
    Θα της πρότεινα , να κάνει κριτική για υπόλοιπα κόμματα , στο
    καθρέφτη του σπιτιού της & μετά να έρθει να μας πει …..
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ αν διαθέτει , το “γνωθεις εαυτόν” ! ! !

  17. ετσι οπως εχει καταντησει ουτε για π ι π ε ς δεν κανει αλλα εχει και αποψη το απολειφαδι.Οποιος αισθανεται περιφανος για το διαμμελισμο της ΕΛΛΑΔΑΣ που ζητανε τα αριστερα κομματα του ΜΥΡΙΖΑ καιτων υπολοιπων ας τους ψηφισουν ,τους υπολοιπους αφηστε τους να ειναι φασιστες………καλυτερα φασιστας παρα προδοτης!!!!

  18. Για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ας απευθυνθεί στο ΣΥΡΙΖΑ που τους στήριξε στη δίκη της 17Ν.

  19. Ηθοποιός δεν σημαίνει πάντα φως. Στην συγκεκριμένη ηθοποιό σημαίνει σκοταδισμός. Αν πάρεις υπόψη σου, τα ψέματα του ΓΑΠ, τις ρεμούλες του Τούρκογλου, τα κλεψιμαίικα του ΠΑΣΟΚ και την συγκάλυψη του Γκαβού, καταλαβαίνεις ότι η πάρα πάνω ηθοποιός, κάπου κάτι περίμενε και δεν έγινε, της χάλασε τα σχέδια η ανάπτυξη της Χ.Α.

  20. Κόντρα στις π0ρνες του καθεστημένου, είμαστε όλοι Φασίστες.

  21. εαν πει αυτα που λετε για αυτην στον γκαμια της να δειτε τι θα σας κανει

  22. Η κυρια αζητητα θελει να κανει δωρεαν διαφημιση γιατι αραχνιαζει στα ξεχασμενα συρταρια ηθοποιων,μην τσιμπατε,πονηρη η βλαχα.

  23. Nαι, αυτη περιμεναμε για να μαθουμε τι ειναι οι χαβγιτες…

    Μονο αγραμματοι, ηλιθιοι και ανθελληνες ψηφιζουν τη ναζιστικη Χρυση Χοβοτομη.

  24. Καρκίνο σε όσους ψήφισαν τους νεοναζί και στις μανάδες τους. Οι διαπιστώσεις δεν οφελούν, αν δεν μπορείς να τους κρεμάσεις, ρίξε μια κατάρα τουλάχιστον

  25. Αλεξάνδρα ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ? Εκτος από την μονογαμία ύπαρxη και η αγαμία… ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!

  26. δεν λεει ψεμματα.την αληθεια λεει.ειναι ναζι το ειπαν και οι ιδιοι.αν ερεθιζεσται εροτικα απο την ναζιστικη μποτα δεν ειστε οι μονοι.σε πολλους συμβαινει.να το κοιταξεται με ελικρινεια.δεν ειναι ντροπη.

  27. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 650.000 ΕΛΛΗΝΕΣ …ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΙΣΗ…ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ; ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…FAK YOU.

  28. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΕΟΝ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ..

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΑΧΑΧΑΧ

    1. @Anonymous 16/06/2014 at 12:22 am: Άντε ρε Λουκρητία να φας τα καρότα σου.

      1. Πρεπει πρωτα να το βγαλεις απο το κολο σου, φιλε χλωριδη.

    2. xaxaaxaa Ψεκασμενε για σενα ειναι σωστη, που εισαι τουρκομογγολος χουντομνημονιακος κατσαπλιας.

  29. Η κυρία Παλαιολόγου, πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη που διατηρεί το beach bar Cocoon στο Λουτράκι που λειτουργεί ως Cafe-Bar-Restaurant αλλά και το club Fourteen (πολλά τα λεφτά Άρη)αφού χώρισε αποφάσισε να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Τι καλύτερο λοιπόν να “ασχοληθεί” και αυτή με τη Χρυσή Αυγή που πουλάει πολύ τώρα. Ξεχνάει όμως οτί πλέον είναι γριά και ξεχασμένη από όλους και δύσκολα θα βρεί δουλειά.

    Υ.Γ. Στο επόμενο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής έλα να πάρεις καμιά πατάτα γιατί σε βλέπω να πεθαίνεις στην ψάθα.

    1. ΣΩΣΤΟΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΑΠΛΑ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
      ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

  30. η κάθε αποτυχημένη τσ@υλα του συστήματος όταν την πετάνε σαν στιμμένη λεμονόκουπα..κάνει και μια δήλωση σε βάρος της Χ.Α….θα της έλεγα να πλύνει το στόμα της πριν πιάσει την Χ.Α…αλλά τζάμπα το νερό …η ποσότητα του γενετικού υλικού (απο τους κλέφτες-κ@λογερους του αντισυνταγματικού τόξου) που έχει στο στόμα της..έχει ξεραθεί και γίνει μια μάζα..

  31. Ο/Η ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΝ λέει:

    ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  32. Άντε ψόφα μωρή ανοργασμικιά πατσαβούρα και φάε κανένα καρότο.

  33. Εκτός, όμως, από αρνητική άποψη για τους ομοφυλόφιλους ο Τσε Γκεβάρα φαίνεται ότι ήταν και «Ρατσιστής».

    Σταχυολογούμε ορισμένες από τις θέσεις του:

    «Οι Μεξικάνοι είναι μία μπάντα αναλφάβητων Ινδιάνων», «το πρώτο άτομο που χτυπήσαμε ήταν ο δήμαρχος, κάποιος που ονομαζόταν Cohen. Είχαμε ακούσει πολλά γι’ αυτόν, ότι ήταν Εβραίος, καθόσον, ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά ήταν ένας καλός είδους»,

    «οι μαύροι, αυτά τα υπέροχα παραδείγματα της αφρικανικής φυλής που έχουν διατηρήσει τη φυλετική καθαρότητα τους  χάρη στην ελάχιστη σχέση που έχουν με το πλύσιμο, βλέπουν στο έδαφος τους να εισβάλει ένα νέο είδος σκλάβων: ο Πορτογάλος», «εμείς πάμε να κάνουμε  για τους μαύρους ακριβώς ότι έκαναν οι μαύροι για την επανάσταση. Το οποίο είναι: Τίποτα»,

    «Ο Νέγρος είναι νωχελικός και τεμπέλης και ξοδεύει τα χρήματα του σε επιπολαιότητες, ενώ, ο Ευρωπαίος έχει μέλλον, είναι οργανωμένος και έξυπνος».

    ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ …….ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

  34. αντε μωρη κα…λα μονο για τσ…ια εισαι εχεις και συ πολιτικη αποψη…..

  35. Το σιτεμενο πορνιδιο ξεμεινε απο λεφτα
    Κανενας πλουσιος νταβατζης δεν γινεται χορηγος γιατι υπαρχουν πολλες νεες και ομορφες
    οχι πλαστικες πατσαβουρες σαν την παλαιολογα

    Η μονη ελπιδα της για να βγει απο την αφανεια ηταν η δηλωση αυτη

    Τωρα ελπιζει να την λυπηθουν οι νταβατζηδες του Συστηματος και να της πεταξουν ενα ξεροκοματο

    η απολυτη ξεφτιλα ……….η γεροντομπεμπεκα με τις απειρες πλαστικες παντου

  36. Mωρη αχλαδω τα κομματα της κλεψιας κ της μιζας να ψηφιζουμε? Παρεπιπτοντως πεσμενα τα βρισκω τα βυζακια σου.

  37. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΕΣΩ.ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΧΕΣΙΜΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ.ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ.

  38. Και θα μπορούσα να ισχυριστώ πως όσες είναι ηθοποιοί σήμερα δεν ποιούν ήθος αλλά είναι βίζιτες. Και για να γίνουν γνωστές λένε και απο μια μ…ία.

  39. Το θλιβερό της ιστορίας αλεξανδρα είναι ότι οι «προφήτες» και ρητορες αυτής της παρακμιακής μυθολογίας περι ταχα μου ”φασισμου” είναι τα «ναυάγια» και τα «ρετάλια» της αριστεράς: Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις «ακροαριστερές» σέχτες που ορκίζονται στο όνομα του Μαρξισμού. «Μαρξιστές» που καρατομούν και δολοφονούν καθημερινά τον Μαρξ.

  40. πρεπει να αρχισουν να πεφτουν μηνυσεις εναντιον οποιουδηποτε απο δω και περα βριζει κομμα και οπαδους ..χρειαζεται σκληρη τιμωρια με δικαστικη αποφαση και αγωγες για αποζημιωσεις εκατομυριων ευρω κατα οποιου απο δω και περα θα βριζει επωνυμα και δημοσια ενα νομιμο κομμα και τους οπαδους του..θα πρεπει ατομικα (αν και υπαρχουν δυσκολιες αφου πολλοι δεν θα θελουν να εκτεθουν και να μπλεξουν) αλλα και το κομμα και καποιοι φορεις να αρχισουν απανωτες μηνυσεις και αγωγες αποζημιωσης σε καθε τετοιο υποκειμενο σαν την κυρια που βριζουν χυδαια χωρις αποδειξεις

    1. Πες τα φιλε.Κασιδιαρη ακους?Ξεσκισε τα παρταλια που βριζουν την χρυση αυγη στις αγωγες και τις μηνυσεις και τα χρηματα να τα δινεις στο χαμογελο του παιδιου.
      Βαλε τελος στα αποτυχημενα σουργελα που λασπολογουν εναντιων του 3ου κομματος της βουλης.
      Στα δικαστηρια αυτα τα σουργελα που βριζουν τωρα,μετα θα κλαινε και θα ζητανε συγνωμη

    2. 9:33 να μια άποψη με ενδιαφέρον. αν κάποιος είναι νομικός ας μας πληροφορήσει περισσότερο.

  41. να σε δω τι θα πεις κυρα αλεκα γεροντομπεμπεκα, οταν θα αθωωθει η χα …για πες μας εσυ τι ψηφιζεις να δουμε ποσο δημοκρατισα εισαι? σα δε ντρεπεσαι, νομιζεις οτι αμα βρισεις κι εσυ την χα θα αποκτησεις αξια τρομαρα σου..

  42. Φασιστες ειναι αυτοι που αδειασαν τα κρατικα ταμεια και εχουν τους ελληνες ηθοποιους στην εξαθλιωση και που φυσικα ψηφιζεις εσυ , βρε χαρχαλω στο μυαλο, και κομπογιανιτισα στην σκεψη ,
    εισαι για γελιαααα

  43. ……ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ……ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ…..

  44. Βρε καλωστην!Καθε “καλλιτεχνης” που ειναι στα αζητητα ξυπναει και κανει δηλωση κατα της ΧΑ για να ακουστει λιγο τ’ονομα του.Αλλα επειδη το κολπο εχει χρησημοποιηθει πολυ,πλεον δεν πιανει…Αντε βρες κανα γεροΠαριο να σου ακουμπησει κανα ευρωπουλο…
    Υ.Γ. εγω της τον εριχνα χαλαρα παντως.Ειναι MILF…βγαζει λιγο απο Μισελ της ΝΔ…

  45. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι λέει αυτά που λένε όλοι οι Έλληνες; Και ότι με το χυδαίο σας βρίσιμο απλά γελοιοποιήστε;

    1. 8:55 Το λενε ολοι οι ελληνες?ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ,ΜΟΝΟ οι προδοτες χουντομνημονιακοι και οι ψεκασμενοι το λενε βλακα.Κι εσυ σ’αυτους εισαι.

  46. Τωρα Φαε μνημονιο,πεινα,τη ναζιστικη χουνταρα του μνημονιου που σε ξεσκιζει στους φορους και αντε στο διαολο.Σουργελο.Ρομπα εγινες παλι..
    Kαι κατι ακομη.
    Ειστε αρχιφασιστες οσοι με γενικευσεις βριζετε την Χρυση Αυγη.Γιατι η γενικευση ειναι η αρχη του φασισμου(σας).Κατσαπλιαδες

  47. βρε τσολι αταλαντο ,ψηφιζουμε χρυση αυγη και θα ψηφιζουμε ……………… εσυ τι ψηφιζεις , βρε κερατο βερνικωμενο.
    τις υβρεις και τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω………αταλαντη εεε αταλαντη

  48. για τουσ κλεφτεσ που μασ εφεραν ωσ εδω δεν βλεπω να λεει κατι…για τισ χιλιαδεσ αυτοκτονιεσ συνανθρωπων μασ επισησ…αντε στο διαολο νουμερο…οσοι ψηφιζουμε χρυση αυγη ποναμε για την ελλαδα που την καταντησαν χειροτερη απο μπορδελο…γι αυτο να βγαλει το σκασμο….

  49. Εμεις να δεις τι γνωμη εχουμε για σενα….
    παλιοκουρουνα.

  50. Καλα σε κανουν τα τουρκοκαναλα και προβαλουν τουρκικες σειρες , για να μενεις εσυ άνεργη!αλλα που να το σκεφτεις αυτο οτι η χρυση αυγη υποστηριζει τους ελληνες!αν ειχες μυαλο θα παρακολουθουσες τις θεσεις της χρυσης αυγης και δεν θα παπαγαλιζες οτι σου πλασαρουν!

  51. να ξαναδιαβασει ιστορια!!!!…..ασχετη με την πολιτικη….

  52. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??ΣΟΒΑΡΑ??ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΛΙ….
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

  53. Την Χ.Α την ψήφισαν Έλληνες και Ελληνίδες.Εσύ ατάλαντη γεροντομπεμπέκα δεν ανήκεις σε αυτούς.

  54. Πήγαινε να σε βιάσει κάνας μαύρος να σου χώσει την πο…α του στο στόμα σου μπας και σταματήσεις να λες μ…ίες.

  55. Τι να κάνει αυτή η κυράτσα πρέπει να δουλέψει. Ξέρει όμως ότι όλο το βρώμικο σταρ συστεμ στην Ελλάδα ανήκει στους Αριστερούς (Παγκόσμια ανήκει στους Εβραίους) . Για να την βάλουν σε κανένα σίριαλ πρέπει να δουν τα αφεντικά ότι γλύφει. Αυτό κάνει εδώ!

  56. Οταν μιλάνε τέτοιου είδους δημοκράτες και καλοί άνθρωποι μου έρχεται μια αναγούλα έντονη. Άλλο υποκριτική τέχνη και άλλο υποκρισία. Τι να περιμένεις αφού αυτή απο την υποκρισία ξεχειλίζει. Επίσης χεστήκαμεν για την γνώμη της. Ξυδάκι κυρά μου, αν δεν σαρεσει να μεταναστεύσεις στην δημοκρατική Ασία κοντά στους φίλους σου.

  57. Ε και; Φασίστες είναι που βρίσκει το κακό; Ο φασισμός είναι μια πλήρης ιδεολογία. Κακό θα ήταν να είναι ψευτοδημοκράτες, κομμουνιστές, φιλελεύθεροι, μαοϊκοί και λοιπά ξεφτιλισμένα παρακμιακά πολιτικά συστήματα σαν αυτό το ξέκολο……

  58. Όταν την πετύχω σε κανένα σήριαλ κάνοντας ζάπινγκ αλλάζω αμέσως κανάλι γιατί δεν μπορώ να ακούω την ψευδή προφορά της αλλά ούτε να βλέπω αυτό το ηλίθιο υφάκι που έχει όταν παίζει. Ξενέρωτη σε όλα. Την έχει χεσμένη το μισό μύριο που ψήφισε χα.

  59. ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ?
    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ, Ε ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ!

  60. ισχυει αυτο που ειπε ο χαριστεας
    τελικα.. ειμαστε ο πιο κομπλεξικος λαος στο κοσμο..

  61. ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ…. ΔΕΝ ΤΗΝ Γ@@@ΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ???? Π Ι Π Α – Π Ι Π Α -Π Ι Π Α . . .

  62. Η συγκεκριμενη οτι και να κανει , δεν προκειται να της τον δωσει χρυσαυγιτης.. Εφαγε πορτα απο χρυσαυγφιτη και θελει τωρα δηθεν να εκδικηθει.. Παρτε το χαμπαρι , οι χρυσαυγιτες δεν κοιμομαστε με οτι να ναι.

  63. Κι αυτοι σαν κι εσενα που ψηφιζουν κλεφτες και απατεωνες δεν ειναι τιποτα αλλο απο κ@λογλυφτες μπας και παιξουν σε κανα σηριαλ του κ@λου της δημοσιας τηλεορασης ,που οι εντιμοι φασιστες πληρωνουν.

  64. ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ? ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΤΗΣ? ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Η ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ. ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ.

  65. Κλιμακτήριος. Είναι και στέρφα αν δεν κάνω λάθος, πολύ θέλει;

  66. Κι επειδή επανέλαβε μια αγράμματη παλιοπατσαβούρα, με προσόν ένα κομπιναιζόν με δαντέλες, ό,τι ακούει καθημερινά στα τα βοθροκάναλα, χέστηκε η φοράδα στ αλώνι.
    Σοβαροί να είμαστε.

  67. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ Π..Ω ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ 100 ΕΥΡΩ…ΕΓΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΜΩΡΗ ΞΕ…ΡΑ…..ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗ…ΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ?
    ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΣΕ ΣΚΙ..ΥΝ?
    ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑΝΩ…..ΤΟΝ Π..Ο,….
    (ΤΟ ΔΑ….ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΚΥΛΑ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ…..ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΠ…ΕΙΑ….)
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΧΕ…ΜΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ…..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ…
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΕΡΣΥΑ….
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΣΟΥ….

  68. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ” ΓΡΑΦΕΙ ” ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η…ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ !!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!
    ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η …ΚΥΡΙΑ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ…

  69. ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;; ΠΟΥ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 1821 ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.. ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΤΕ ΣΤΟ 70%;; ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΤΗΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΝΕ 20% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΓΙΑ ΜΗ ΠΩ 30.. ΥΠΕΡΒΟΛΗ;; ΝΟΜΙΖΕΤΕ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ΨΗΦΟΥΣ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.. ΣΤΟ ΧΙΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ 95% ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Κ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΚΟΜΜΑ..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ.. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ..; Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ Κ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΛΕΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ…

  70. Ανοησίες. Η αλήθεια είναι ότι συμφέρει τους κυβερνητικούς ένα ευαίσθητο τμήμα του λαού να φτωχοποιηθεί και να σπρωχθεί στους ναζιστές της χρυσής αυγής, όπου θα του φορέσουν και το φίμωτρο μέχρι την απόλυτη ήττα και την απομόνωση του. Αρκεί να μην το αποδεχθεί και ας παραμείνει ενωμένος.

    1. ρε μα…κα καμένε δεν βγάζεις νόημα. Βγάλε το καρότο απ΄το στόμα

  71. οι φασίστες στο μέλλον θα είναι οι αντιφασίστες.αφιερωμένο σ κάθε αριστερό ψευτοκουλτουριατη φασιστα,.νεοταξιτικα σκουπίδια

  72. ΝΔ 22% ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ 9%. . Αυτοί που ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν είναι γριές και ξεμωραμένοι βολεμένοι του ’70 (νυν κοπρόγεροι)που πλέον δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτά τα κόμματα. Είναι ενσυνείδητοι εγκληματίες και προδότες, όπως ο Σαμαράς. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όπου τους βρείτε μαδίστε τους. Συνειδητά στέλνουν ανθρώπους σε αυτοκτονίες κοιτλωντας την πάρτη τους

  73. Έχει πολύ καιρό να πάιξει σε κάποια σειρούλα σε κανάλι και δεν είναι και η ταλαντούχα ηθοποιός (ηθοποιός τρόπος του λέγειν)….τι να κάνει δηλαδή η γυναίκα για να βρεί δουλειά;;;;………Εδώ ο άλλος στη Λάρισα βουλευτής ήταν και λέει περίπου τα ίδια…..αυτή τώρα μας πείραξε;;;;;

  74. Λοιπόν, είναι διακαίωμά μου να ψηφίζω “δολοφόνους” και θα συνεχίσω να το κάνω…

  75. Ότι και να λες κυρά μου πάει στο βρόντο. Απλώς εκτίθεσαι.
    Έχουμε μάτια και βλέπουμε και μυαλό και καταλαβαίνουμε.

  76. απο τα λεγομενα αυτης της γριας φαινεται οτι ειναι μεγαλη φασιστρια και αντιδημοκρατισα αφου δεν δεχεται οτι ο ελληνικος λαος ειναι ελευθερος να στηριξει οποιοδηποτε νομιμο και δημοκρατικα εκλεγμενο κομμα πολλοι μαιδανοι οπως η εν λογο ξεχασμενη θολοκουλτουριαρα ηθοποιος λενε οτι βλακεια σκεφτουν για 5 λεπτα δημοσιοτητας αν δεν γουσταρει που ολο και περισσοτεροι ελληνες ψηφιζουν χ.α. ας πιει μπολικο ξυδακι περαστικα της

  77. Αυτή η ανάρτηση δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον επιλεκτική άσκηση φασισμού από την γράφουσα κυρία με το κομπινεζόν.

  78. Με μερικά ΚΑΡΟΤΑ θα στρώσεις…Ρώτα τους δικούς σου …ξέρουν
    ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

  79. Δηλαδη ψηφισα εναν πολιτικο φορεα δολοφονων;; Αρα πρεπει και εγω να ειμαι δολοφονος, σωστα;;

    Ρε τι μας λεει η κυρα;; Ξερει την εννοια του φοσισμου;;
    Της εχει μαθει κανεις τι εστι φασισμος;;

    Το να καταλογιζεις συλλογικη ευθυνη σε μισο εκατομμυριο Ελληνες και συκοφαντωντας τους αυτο ειναι εκφραση δημοκρατικου ανθρωπου, σωστα;;

    Οσο για το “δολοφονους”. Θελω να με ενημερωσει και εμενα, η καλοπροαιρετη και διαβασμενη ηθο-ποιος, ποιοι ειναι οι δολοφονοι για να τους αποφυγω….θα περιμενω πολυ;;

    υ.γ.
    Κοιτα βρε οι ασημαντοι, οι απαιδευτοι, οι απτριδες, οι ανουσιοι βγαζουν και λογο…

    Κοπελια παγενε να κανεις την χειροτεχνικη εργασια που ξερεις απο μικρη, και ασε τις βαρυστοχαστες πολιτικες αναλυσεις για αυτους που ξερουν. Εσυ εχεις ηδη ταχτει με τους “μεταναστες” σου οπως και στην ταινια σου 45m2. Λοιπον παγενε σε αυτους τους καλους ανθρωπους….θα φας καλα!!

  80. μια πραγματικά σπάνια πολιτική ανάλυση, γεμάτη, μεστή θα έλεγα απο επιχειρήματα και αποδείξεις. έχω καθηλωθεί, πολλώ δε μάλλον που είχα πεισθεί οτι είμαι γιαγιούλα. ευτυχώς υπάρχουν οι υγιείς φωνές του ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού χώρου, μιας ευρύτερης, μια πραγματικά πατριωτικής αριστεράς των ανθρώπων της τέχνης για να μας βάζουν στη θέση μας.

    έλεος με τις βλακείες, τι άλλο θα ακούσουμε

  81. Όταν οι πράξεις σου κάνουν τα κόκκινα θολοκουλτουριάρικα παναριστεριστόσκυλα να γαβγίζουν τότε είναι πολύ σωστές. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος

  82. Αγώ είμαι φασίστας και καλός γαμιάς, με θέλεις;

  83. Aντε κυρ Αλεξάντρα, τα είπες και συ.
    Τώρα υσηχάσαμε. Κ Α Λ Ο Υ Π Ν Ο ……..

  84. Ο/Η ΗΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΠΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ λέει:

    Παμε απο την αρχη.Αποκαλει φασιστες με γενικευση τους οπαδους και ενα νομιμο πολιτικο κομμα που πηρε αδεια απο τον αρειο παγο για τις εκλογες.Το ξερει η κυρια οτι Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ?
    Ποιος αραγε ειναι ο φασιστας εδω?
    Παμε παρακατω.Κομμα δολοφονων..Μαλιστα.Η δολοφονια φυσσα εγινε σε συμπλοκη για ποδοσφαιρικο αγωνα,και απ’οτι λενε ο ρουπακιας ηταν σε αμυνα.
    Επισης ο κολλητος του φυσσα σε συνεντευξη λεει οτι καμια σχεση δεν ειχε η χρυση αυγη.
    Απο την αλλη η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ των 2 αθωων παιδιων στο ηρακλειο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ?Εκτελεις καποιους που ουτε καν ξερεις?
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.Σαπιοι και αρχιφασιστες μεχρι το κοκκαλο.Aπλα τους σιχαινομαι.
    Και κατι αλλο..Καποιος δικηγορος της Χρυσης Αυγης δεν υπαρχει να την κανει μηνυση και αγωγη για προσβολη των οπαδων της Χρυσης Αυγης που δημοκρατικα υποστηριζουν ενα νομιμο πολιτικο κομμα?
    Σε κατι τετοια ατομα δεν χρειαζετε καθολου ελεος

Comments are closed.