Όταν ο Αλεξόπουλος δήλωνε περήφανος Χρυσαυγίτης! Τότε που οι «συναγωνιστές» του ήταν «αγωνιστές» και όχι «εγκληματίες» και τι απάντησε στην «προφητική» ερώτηση του δημοσιογράφου

Κοινοποίηση:
alexopoylos2

1 Νοεμβρίου του 2012. Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Βουλευτής Λάρισας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή δίνει συνέντευξη στο elnews. Δείτε τι έλεγε:

 

Πότε αισθανθήκατε ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε το κίνημα της Χρυσής Αυγής; Τι ήταν αυτό που σας ώθησε και πότε αποφασίσατε να γίνετε μέλος;

 

Το 1996 αποτελεί ένα έτος σταθμό στη ζωή μου, επειδή τότε ήταν που προσχώρησα στις τάξεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό το οποίο με ώθησε ήταν αφ’ ενός μεν η προσωπική έλξη που ένοιωθα για κάθε τι που είχε σχέση με τα εθνικά θέματα, αφ’ ετέρου δε η αγωνιστικότητα των μελών και στελεχών του κινήματος.

 

Πως νιώσατε όταν συνειδητοποιήσατε ότι μια μερίδα του Ελληνικού λαού σας επέλεξε ως εκπρόσωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Και τι είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει από την μέχρι τώρα παρουσία σας στη Βουλή;

Όταν συνειδητοποίησα ότι εξελέγην βουλευτής, πραγματικά η έκπληξη για μένα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Γρήγορα όμως την ξεπέρασα και προσπαθώ καθημερινά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που με στήριξαν. Από τη μέχρι τώρα παρουσία μου στη βουλή, αυτό που με έχει ενοχλήσει κυρίως είναι η εμφανής εντός του κοινοβουλίου αδιαφορία από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, για τα πραγματικά προβλήματα του λαού, καθώς και η ενδοτική τους στάση στα εθνικά μας ζητήματα.

 

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική ύπαιθρος αρχίζει και ερημώνει και οι Έλληνες αγρότες όλο και λιγοστεύουν. Αυτό πού πιστεύετε ότι οφείλεται;

 

Η ερήμωση της υπαίθρου και η απαξίωση των αγροτών για τη γη τους, έχει τις ρίζες της στην αστυφιλία η οποία εντοπίζεται στον ελλαδικό χώρο από την εποχή ακόμη του Κ. Καραμανλή του πρεσβύτερου. Και πάλι όμως η αδιαφορία του ανάλγητου κράτους παραμένει η κύρια πηγή όλων των δυσάρεστων για το Έθνος καταστάσεων.

 

Οι αγρότες προτιμούν λαθρομετανάστες και όχι Έλληνες λόγω των πιο φτηνών μεροκαμάτων. Αυτό για την οικονομία μας είναι μα πληγή. Υπάρχουν λύσεις;

Η λύση για την αντιμετώπιση της «μαύρης» αγροτικής εργασίας, στην οποία τον κύριο λόγο έχουν οι λαθρομετανάστες, είναι η ακόλουθη. Η δημιουργία γραφείων αγροτικής εργασίας, τα οποία θα απευθύνονται αποκλειστικά σε Έλληνες. Έχω ήδη καταθέσει τη σχετική ερώτηση και εξετάζω κάθε ενδεχόμενο βελτιώσεως της προτάσεως μου.

 

Η χώρα μας έχει πάνω από 3 εκατ. λαθρομετανάστες. Το 50% και πλέον της εγκληματικότητας οφείλεται σε αυτούς. Υπάρχουν λύσεις γι’ αυτήν την ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει;

 

Η λύση για τη λαθρομετανάστευση είναι μία. ΑΜΕΣΗ απέλαση των λαθρομεταναστών και θεσμοθέτηση του ιδιώνυμου εγκλήματος που τελείται από παράνομους αλλοδαπούς.

 

 

Υπάρχει μια τάση σύμφωνα με την οποία το πολύ κοντό κουρεμένο μαλλί είναι αυτό που διακρίνει τον Χρυσαυγίτη. Υπάρχει κάποιος κανονισμός ότι τα μέλη πρέπει να έχουν πολύ κοντό μαλλί; Και το ρωτάμε αυτό επειδή βλέπουμε εσάς να μην ακολουθείτε αυτή την συγκεκριμένη «μόδα» όπως χαρακτηρίζουν κάποιοι. Πώς πρέπει να είναι ένα μέλος της Χρυσής Αυγής; Τι πρέπει να προσέχει;

 

Η ιδιότητα του Χρυσαυγίτη δεν έγκειται στην εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι μπορεί να παρεκλίνει εμφανισιακά από το προσήκον ήθος. Αυτό που η συνείδηση υπαγορεύει στο εκάστοτε μέλος της Χ.Α. είναι η πλέρια συμπόρευσή του με τα ιδανικά και τις επιταγές της κοσμοθεωρίας του Εθνικισμού.

 

Αν ένα μέλος της Χρυσής Αυγής διαπράξει αδίκημα, ένα αδίκημα το όποιο μπορεί να θεωρηθεί βαρύ, το Κίνημα πως αντιδρά σε αυτή την περίπτωση;

 

Η συγκεκριμένη ερώτηση συνδυάζει τόσο την προσωπική ζωή ενός ατόμου, όσο και την πολιτική του δράση. Σε κάθε περίπτωση, δε θα ήταν σωστό να μιλάμε περί συλλογικής ευθύνης. Πιστεύω πως στην πολύ απόμακρη πιθανότητα διαπράξεως βαρέως αδικήματος από μέλος μας, θα αντιδρούσαμε με γνώμονα τις Αρχές και τις ηθικές πολιτικές αξίες του κινήματος.

 

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να δώσετε εσείς προσωπικά στον Ελληνικό λαό.

Το μήνυμα που θα ήθελα να απευθύνω στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό είναι να επιδείξει δύναμη, κουράγιο, εθνική ομοψυχία, πίστη προς το Θεό. Τα σχέδια του εχθρού εναντίον του Έθνους θα αποτύχουν εάν πάνω απ’ όλα θυμάται ότι είναι Έλληνας με μια πολύ βαριά κληρονομιά και θα πρέπει στις δύσκολες αυτές στιγμές να υπερασπιστεί τις αξίες της Φυλής μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΧΗΓΟΣ , ΤΩΡΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΤΙΠΟΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. αν δεν παλεψεις πολυ για τις ιδεες σου ειτε οι ιδεες σου δεν αξιζαν πολυ ειτε δεν αξιζες πολυ εσυ ως ανθρωπος παντου και παντα θα υπαρχουν οι κωλοτουμπες οι νενεκοι οι εφιαλτες και οι λυρατες κοτες την ομως την ιστορια την γραφουν μονο οι ηρωες οι τολμηροι οι αγωνιστες και οι λεβεντες που πολεμουν μεχρει το τελος για τα πιστευω τους γιατι αξιζει να ζεις μονο για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει και συντομα ο ελληνικος λαος θα κανει τα ονειρα του πραξη μεσω του λαικου συνδεσμου της χρυσης αυγης θα αναστησει θα ελευθερωσει και θα ξεβρωμισει τον τοπο μας γιατι η ελλαδα ανηκει στους ελληνες και οχι στους ξενοδουλους ελληνοφωνους προσκυνιμενους νενεκους που διαχρονικα δρουν αντιεθνικα και αντιλαικα ο ελληνικος λαος στο τελος θα νικησει

Comments are closed.