“Όχι” είπε το δικαστήριο στην παράσταση πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα σε βάρος Μιχαλολιάκου-βουλευτών Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
maziwtidikis

“Όχι” είπε το δικαστήριο στην παράσταση πολιτικής αγωγής… της οικογένειας Φύσσα σε βάρος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του κόμματος οι οποίοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Το δικαστήριο , υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση με αποτέλεσμα οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής κατάλογος τη διάρκεια της διαδικασίας να μην μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις για τη δολοφονία Φύσσα στους κατηγορούμενους.

Στο άκουσμα της απόφασης η οικογένεια Φύσσα αντέδρασε

” Απάντηση ζητάμε ποιος είναι ο αρχηγός” φώναξε η μητέρα του Παύλου Φύσσα προς το δικαστήριο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η οικογένεια του Φύσσα πάει να μετατρέψει σε πολιτική δίκη ένα καυγά. Αυτή την αηδία το μνημείο που γράφει ότι δολοφονήθηκε από ‘ομάδα φασιστών’, θα το ξηλώσει κανείς ή θα γίνει σαν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και της ΕΡΤ?

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΩΡΗ ΧΑΡΧΑΛΩ; ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ;

  3. H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ..ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ..ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

  4. ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΖΩΗΣ Κ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΑΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΛΥΤΡΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ

Comments are closed.