∆υο γάιδαροι μαλώνανε σε χρεωκοπημένο αχυρώνα – Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει τον Δούκα ότι εγκαινίασε έργο που είχε ήδη εγκαινιαστεί

Κοινοποίηση:
6326740

Συνεχίζονται οι σκυλοκαβγάδες στο ∆ήμο Αθηναίων με νέα επίθεση στον Χάρη ∆ούκα από την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, με  αφορμή τα εγκαίνια του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Ελαιώνα.

Ο πρώην ∆ήμαρχος και υιός της Ντόρας (επίσης πρώην ∆ημάρχου Αθηναίων, για να μην ξεχνιόμαστε), κάνει λόγο για «ΚΑΛΠΗκα» εγκαίνια καθώς, όπως σημειώνει, ο σταθμός είχε εγκαινιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2023. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξή του, «η ∆ημοτική Αρχή προσκαλεί σήμερα στα «εγκαίνια» του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ). Μικρή λεπτομέρεια: Το έργο εγκαινιάστηκε πριν ένα χρόνο. Το μεγάλο και σύγχρονο αυτό έργο υποδομής για την καθαριότητα στην πρωτεύουσα, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023!».

Και καταλήγει η παράταξη του κ. Μπακογιάννη: «Ο ΣΜΑ, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, τέθηκε στην προβλεπόμενη πιλοτική λειτουργία. Η νέα ∆ημοτική Αρχή το βρήκε έτοιμο και είχε να κάνει μόνο μια δουλειά. Την εύκολη: να τον θέσει σε κανονική λειτουργία. Αντί αυτού, αδρανούσε για 9 μήνες και ξαφνικά ξανακάνει εγκαίνια! Και άλλα ΚΑΛΠΗκα εγκαίνια».

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι τραγικά, αλλά σίγουρα οι δύο ταμπέλες που υπάρχουν στο έργο, σίγουρα δεν μπορούν να κάνουν περήφανο κανέναν.

Δείτε και μόνοι σας, ελπίζοντας πως δεν θα δούμε και καμιά τρίτη, φτιάχτηκε, λειτούργησε, γκρεμίστηκε ξέρω εγώ…

GY-GziwXQAAIB4S

GY-GziuW8AAn5A2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΔΟΥΚΑΣ ΛΑΘΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ….

Leave a Response