Tώρα πάνε και προς Κρήτη πλευρά
Τους 240 φτάνει τελικά ο αριθμός των μεταναστών που εντοπίστηκαν σε πλοίο 100 μίλια νότια της Κρήτης το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας, ανάμεσα στους μετανάστες βρίσκονται 12 γυναίκες και 13 παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η αποβίβαση τους στο λιμάνι της Παλαιόχωρας ενώ από τις 04 40 το πρωί της Πέμπτης, έχει ξεκινήσει η μεταφορά τους προς το κλειστό γυμναστήριο της “Παλιάς Ηλεκτρικής” στα Χανιά και στη συνέχεια, αφού γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες θα ξεκινήσει η προώθηση τους στην Αθήνα και από εκεί σε χώρες του εξωτερικού. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Kαλώς τα δεχθήκατε τα παιδιά. Με το καλό όλοι οι Κρητικοί να αποδείξετε στη πράξη ότι δεν είσαστε φασίστες σαν τους Χ.Α. και να πάτε να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους. Με το καλό να τους δώσετε νύφες τις κόρες σας και να κάνετε οικογένειες.