Άγριες Βόμβες! Ο Σπύρος Καρατζαφέρης ξεκαθαρίζει με Χατζηνικολάου Τσιόρδα και τα αλλά “καλά” παιδιά την Ελληνικής ΤV

Κοινοποίηση:
spiros kanalia

Διαβάζουμε από τον έντυπο «ΚΟΥΚΟ» της καθημερινής πατριωτικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης ξεκαθαρίζει με Τσιόδρα και τους παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.
«Πυξ λαξ» από τον «dum spiro spero»

Άγριοι κανονιοβολισμοί από το «Παπάκι» που δεν παραμένει ήσυχο την Ποταμιά.

Επι δεκαετίες ο Σπύρος Καρατζαφέρης, όχι μόνο παρουσίαζε και ανέλυε την ειδησεογραφία, αλλά πολλές φόρες γινόταν και ο ίδιος πρωταγωνιστής της επικαιρότητας. Εδώ και ενάμιση χρόνο, ο αποκαλούμενος και «πρύτανης της ελληνικής δημοσιογραφίας», απολαμβάνει τα γηρατειά του στην γενέτειρα του Ποταμιά Αρκαδίας έχοντας πραγματοποίηση ολική οπισθοχώρηση από την δημοσιογραφία. Τωρα όμως ο γερόλυκος της ενημέρωσης, αποφάσισε να λύσει την σιωπή του και ξεσπαθώνει κατά των επιδημιολόγων και παρουσιαστών κεντρικών δελτίων. Από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ουτε ο Εθνικός μας Επιδημιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και οι πρώην συνάδελφοι του που σήμερα μας παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων.

Είναι γιατρός όχι πολιτικός
Προφανώς ο κ. Τσιόδρας εκτός από τις σπουδαίες ιατρικές γνώσεις έχει και μαντικές ικανότητες. Προέβλεψε μετά βεβαιότητας ότι αν δεν είχαμε πάρει τα μέτρα θα είχαν πεθάνει μέχρι τωρα 2265 Έλληνες. Μετρημένοι ένας ένας ο κ. Τσιόδρας δεν είναι τυχαίος επιστήμονας και σοβαρολογώ Τον παρακαλώ θερμά να μου πει και πόσους νεκρούς θα έχουμε μέχρι το τέλος της Πανδημίας. Δεν είμαι γιατρός ένας χαζοδημοσιογράφος 60 χρόνια και βάλε είμαι και θλίβομαι όταν μια παγκοσμίου ιατρική μορφή δέχεται να προσαρμοστεί με πολιτικές εντολές. Ότι πει ο κ Τσιόδρας είναι πλέον Ευαγγέλιο. Άρα αφού θα είχαμε 2265 θανάτους αν η κυβέρνηση δεν ελάμβανε μέτρα ζήτω η κυβέρνηση Άλλο παράδειγμα είχε πει στην αρχή-αρχή ο κ καθηγητής ότι πρέπει να φοράμε μάσκες Η κυβέρνηση όμως δεν μερίμνησε να υπάρχει επάρκεια. Τότε ο κ. καθηγητής είπε ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες παρά μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ασθενείς κ.α Μια απορία αφού υπάρχουν ασθενείς που δεν έχουν συμπτώματα και κυκλοφορούν ανάμεσα μας δεν χρειάζονται μάσκες; Και αυτοί και οι άλλοι; Σεβαστέ κ. καθηγητά τις ιατρικές γνώσεις σας εκλιπαρούμε και όχι το ταλέντο σας στην πολιτική.

Πουλάνε αγωνία δυστυχία και φόβο.
Τα κανάλια δημόσια και ιδιωτικά το έχουν παρακάνει. Μέρα νύχτα ασχολούνται με τον Κορωνοϊό και έχουν τρελάνει τους έγκλειστους πολίτες οι οποίοι μη έχοντας τι άλλο να κάνουν είναι κολλημένοι στις οθόνες Και να πεις ότι λένε και τίποτε καινούργιο. Τα ίδια και τα ίδια με στόμφο και ανατριχιαστική υπόκρουση. Η επόμενη εκπομπή μεταδίδει ακριβώς ότι και η προηγουμένη Πολλοί πολίτες επειδή δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτό το μονότονο μπαράζ λένε ότι ενεργούν έτσι κατ εντολην της κυβέρνησης για να φοβηθεί ο κόσμος και μείνει στα σπίτια του. Αυτό επιτυγχάνεται και μόνο με δελτία ειδήσεων. Εδώ μιλάμε για όλο το πρόγραμμα Τα κανάλια το κάνουν για να γεμίσουν το πρόγραμμα τους φθηνά και εύκολα και να έχουν και σχετική τηλεθέαση με το να πουλάνε πόνο δυστυχία αγωνία φόβο χωρίς να σκέπτονται πόσο κακό κάνουνε στο ψυχισμό των τηλεθεατών Όταν τελειώσει η καραντίνα ο ιός οι ψυχίατροι και ψυχολόγοι δεν θα προλαβαίνουν τα θύματα των καναλιών Διάβασα ότι νέας φίλος καλεί το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να παρεμβεί Τωρα σώθηκε Εγω πάντως την έκλεισα την τηλεόραση και άνοιξα το ραδιόφωνο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπορεί με τον «Γερόλυκο της ενημέρωσης» να μην είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις,
    αλλά είμαι αυτός, (τότε ήμουν διευθυντής φωτογραφίας στο τότε TELE CITY και σήμερα ART) που μαζί με τον δημοσιογράφο Καλούδη (ήταν ο παρουσιαστής στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού) αποφασίσαμε να κάνουμε τα δύο αδέλφια (Γιώργο και Σπύρο) να ξαναμιλήσουν μετά από ψυχρότητα πολλών ετών, αφού στον κάθε ένα ξεχωριστά, είχαμε κλείσει μια συνάντηση σε ένα από τα prive της Μεγάλης Βρετανίας, οπότε όταν ήρθαν (δεν γνώριζε ο ένας την ύπαρξη του άλλου) ξαφνιάστηκαν, υπήρχαν οι στιγμές αμηχανίας και τότε ο Γιώργος είπε: Γειά σου αδελφέ, και η κουβέντα της επανένωσης ξεκίνησε….
    Θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά ; ; ;
    Απλά, για να τονίσω, πως ο «πρύτανης της ελληνικής δημοσιογραφίας» έχει απόλυτο δίκιο για τις μαντικές ικανότητες του παιδιού του πολιτικού σκελετού Σημίτη, που ξαφνικά έγινε «Στρατηγός» του Μητσοτάκη και τώρα έβαλε πλώρη για την υποψηφιότητα του σε μια καλή θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ.
    Αλλά πάνω από όλα, ταυτίζομαι με την άποψη που έχει για την τρομοκρατία, την αγωνία, την δυστυχία και φόβο που πουλάνε στον Ελληνικό Λαό τα
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΤΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ που χωρίς να σκέπτονται (αφού το χρήμα ρέει) το πόσο κακό κάνουνε στο ψυχισμό των τηλεθεατών ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. Και συ γέννημα και θρέμμα αυτού σάπιου συστήματος είσαι Σπυράκο.
    Απλά μετά το ΠΑΣΟΚ είσαι στην επέξω και τώρα τα βλέπεις όλα τα στραβά.

  3. Σιγά εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ..Μην κλασετε μέντες με τον αντιΑπριλιανο αδερφό του μεγάλου Κομμουνιστή ηγέτη!!!…

Comments are closed.