Κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου

Κοινοποίηση:
skilos-epithesi

Με σοβαρότατα τραύματα στα χέρια της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών μια γυναίκα από την Τερπνή η οποία δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί, ράτσας ροτβάιλερ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το Ροτβάιλερ επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, την οποία άρχισε να την δαγκώνει στα χέρια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ευτυχώς επενέβη ο ιδιοκτήτης του σκύλου και γλύτωσε την γυναίκα από τα ακόμη χειρότερα.

Σε επικοινωνία που είχε με το epiloges.tv, η κυρία που δέχτηκε την επίθεση, ισχυρίστηκε ότι δεν γλίτωσε χάρη στην επέμβαση του ιδιοκτήτη αλλά των περιοίκων που έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η άτυχη γυναίκα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε, αλλά και με σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκε αμέσως, στο Κέντρο Υγείας της Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο κάθε μαλ@κας έχει κ σκύλο για επίδειξη, όπως όλα οι Έλληνες τα έχουν για να τα δείχνουν

  2. Ειχα και εχω ροττβαιλερ απο μικρο παιδι μεγαλωσα μαζι τους ειναι ζωα απιστευτα ομως δεν ειναι για τον καθενα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θα πρεπεινα υπαρξει νομος που για να το εχεις θα πρεπει να περνας απο ψυχολογικο ελεγχο και εκπαιδευση την εχουν δει ολοι οι ματσομαν ελληναραδες να εχουν ενα τετοιο σκυλι με συνεπεια να ζουμε τετοιες καταστασεις και πολλες μα παρα πολλες εγκαταληψεις γιατι τους επετεθηκε και τους δαγκωσε παιρνουν σκυλι για να κανουν το κομματι τους και στο τελος οταν το σκυλι εχει κακοποιηθει και δαγκωνει το βαφτιζουν επιθετικο και το σκοτωνουν η το εγκαταλειπουν!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!καποιος να τουν μαζεψει!

  3. Καλα ποσοι πρεπει να σκοτωθον απο σκυλια-λιονταρια για να καταλαβουν οι γελοιοι που τα κυκλοφορουν οτι ειναι επικυνδινα-επειδη δεν καταλαβαινουν μαλλον πρεπει να αρχισουμε να κυκλοφορουμε με κανονικα λιονταρια τιγρεις και να λεμε αν φανε κανεναν οτι τα καημενα δεν ειναι επιθετικα απλα παιζαν-ετσι κι αλλιως φυλακη δεν πας

Comments are closed.