Ο “ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ” ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ “ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ”

Κοινοποίηση:
Russian Wagner fighters pull out of Rostov-on-Don

Με ένα ηχητικό μήνυμα 11 λεπτών ο Πριγκόζιν φαίνεται να θέλει να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε είχε σκοπό να ανατρέψει τον Πούτιν
Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Wagner, Γεβγένι Πριγκόζιν, μόλις δημοσίευσε ένα ηχητικό μήνυμα διάρκειας 11 λεπτών, στο οποίο υποστηρίζει ότι κανείς δεν συμφώνησε να υπογράψει σύμβαση με το υπουργείο Άμυνας και ότι η μισθοφορική του εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να σταματήσει να υπάρχει την 1η Ιουλίου.

Ξεκαθάρισε ότι δεν στόχευε τον Πούτιν όταν δήλωσε ότι τα στρατεύματά του θα πορευτούν στη Μόσχα, λέγοντας: «Δεν πορευτήκαμε για να ανατρέψουμε την ηγεσία της Ρωσίας».

Δεν θέλαμε να ανατρέψουμε τον Πούτιν
Στο 11λεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του αναφέρει: «Ο στόχος της πορείας ήταν να αποφευχθεί η καταστροφή της Wagner και να λογοδοτήσουν οι αξιωματούχοι που με τις αντιεπαγγελματικές τους ενέργειες διέπραξαν τεράστιο αριθμό λαθών».

Είπε ακόμα ότι λυπάται που «έπρεπε να χτυπήσουν τη ρωσική αεροπορία» και γύρισαν πίσω «για να αποφύγουν να χυθεί αίμα Ρώσων στρατιωτών».

«Ήμασταν σε μια πορεία για να διαδηλώσουμε τη διαμαρτυρία μας, όχι για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Λέγεται ότι ήταν στημένο για να βάλει τη δύναμη της Βάγκνερ στην Λευκορωσία που είναι πιο κοντά στους δυτικούς στόχους!!!!

  2. Μαλώνεις ρε;
    Ναι ρε μαλώνω
    Εγω τοτε δεν μαλώνω του την έσκασα τον εξεφτέλισα.
    Α ρε ρωσομπλιετ καταντησατε κωμωδία

  3. Γελάνε και τα με τους Ρώσους μεθυστακες και τον κοντό δικτάτορα και πρώην Καγκεπιτη.

  4. πραξικοπημα που μοιαζει σαν τις σφαλιαρες του Χατζηχρηστου οταν εκνευριζοταν..πηγαινα να την δωσει…αλλα δεν την εδινε… υποθεση ταινιας ….με κομπινεζον των 60s..

  5. Ο κα Γκε πίτης έβαλε τον Πριγκοζιν να του επιτεθεί για να πιάσουν ψάρια(φιλοδυτικους πράκτορες)κ μάλλον πρέπει η ψαριά να ήταν πολύ καλη.Εν καιρώ θα τα μάθουτε.

  6. Μια στημένη μπούρδα ήταν όλο αυτό,χωρίς νεκρούς,χωρίς τίποτα.Απλά ήθελε ο Πούτιν να κάνει τα παιχνίδια του και αλλαγές στο υπουργείο Άμυνας,ίσως και στο στρατό,ίσως να μετρήσει εχθρούς και φίλους.Έχετε ξαναδεί αναίμακτο πραξικόπημα να τελειώνει σε μία ημέρα;

  7. Με τον Αδωνι εχει καμια σχεση? Για τις κωλοτουμπες ρωταω?

Comments are closed.