Θρήνος! Πέθανε 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού ύστερα από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Θλίψη σκόρπισε στο Ναυτικό η τραγική είδηση του θανάτου 20χρονης ναυτικού δοκίμου, που επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο ως μέλος πληρώματος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η άτυχη νεαρή ασθένησε ύστερα από τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

Ο επαναπατρισμός της δοκίμου έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του δεξαμενόπλοιου μαζί με ιατρικό συνοδό και έπειτα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή της νοσοκομείο όπου και πέθανε την περασμένη Κυριακή (17/09).

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Η πιο βρώμικη και μολύσμενη χώρα είναι η Ινδία…Παλιότερα έπρεπε να κάνεις 10 εμβόλια για να ταξιδέψεις εκεί: Χολέρας, Τύφου, Δυσεντερίας κτλ…Προ φανώς κάτι μολυσματικό έφαγε ή ήπιε η κοπέλα…Ακόμα και εγώ που δεν έχω κάνει κανένα εμβόλιο εαν ήταν κάπου αλλού θα έλεγα απο το εμβόλιο πήγε…Αλλά στην Ινδία;; Απο την βρώμα και την μπίχλα…Κρίμα…Άγγελος στον ουρανό…

  2. και ολοι εσεις οι βοθροι τα βαψατε μαυρα στο βωμο του κερδους….καλα και ντε…

  3. Τα αιτια του θανατου της απο ποιους και πως θα διερευνηθουν ???

  4. Βρωμιάρηδες βρωμοασιάτες, ξεπάστρεμα θέλουν. Όλα από εκεί έρχονται. Από ασιατόγυφτους.

  5. Σας θυμιζω οτι, ειναι το δευτερο περιστατικο!

    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

    ΓΕΝ: Πέθανε πρωτοετής ναυτική δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής!

  6. Ινδια = βρωμα και δυσωδοια! Ποιος ξερει τι εφαγε! Ποιος ξερει σε πια λεπροπεριοχη κυκλοφορησε!

  7. Πραγματικά έλεος με όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες που αποδίδουν το θάνατο της κοπέλας στο εμβόλιο. Και προφανώς όλοι αυτοί είναι τόσο άσχετοι που δε γνωρίζουν ότι η Ινδία είναι μια χώρα γεμάτη από ασθένειες όπως χολέρα, ελονοσία, φυματίωση και άλλες σοβαρές βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις.

  8. ΟΛΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΑ

  9. Είναι σίγουρα από τον ιό Nipha που σαρώνει στην Ινδία και έχει θνησιμότητα 70% (τουλάχιστον εκεί γιατί δεν χαρακτηρίζονται για την καθαριότητα τους)…

  10. ξαφνικιτιδα-μπολι.. πραγματικα λυπαμαι που σκοτωνουν τοσο κοσμο…

      1. Εσύ Μήτση,πήγαινε για την 6η δόση σου σαν υπάκουο πειραματόζωο του κτηνίατρου Μπουρλά,οκ;

  11. Στην Ινδία, συναντάς την περισσότερη βρόμα από όλον τον υπόλοιπο πλανήτη. Πετάνε μισοκαμένους νεκρούς στα ποτάμια, στα οποία αδειάζουν τα αστικά λύμματα και από τα οποία ταυτόχρονα υδρεύονται. Λέπρα, δυσεντερία, χολέρα.
    Αντιστοιχούν 1000 ποντίκια σε κάθε κάτοικο…

Comments are closed.